• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

affiliate

Heb je een website die aansluit bij de doelgroep van Gezinnig (moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar)? Dan kun je affiliate partner van Gezinnig worden.

1. Informatie Gezinnig
Gezinnig.nl verkoopt praktische en vrolijke gezinsproducten. Het assortiment is met zorg geselecteerd en deels zelf geproduceerd. Van eigen label zijn onder meer de kletsboeken waaronder het populaire Slaapklets, een dagboek voor het slapengaan. Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. 

2. Samenwerken wordt beloond
Gezinnig werkt samen met Affilinet (voorheen FamilyBlend). Zij verzorgen ons partnerprogramma waarmee je via jouw website inkomsten kunt genereren. Dit kan door onze webshop en/of producten uit onze webshop te promoten middels een uitgebreid pakket aan promotiematerialen. Denk hierbij aan banners, datafeed en tekstlinks. Ons via Affilinet promoten is geheel kosteloos en inschrijving is geheel vrijblijvend.

3. Hoe werkt het?
Ons partnerprogramma biedt een uitgebreid promotiepakket waarmee je direct aan de slag kunt. Je kunt op een eenvoudige manier banners uit het systeem van Affilinet (voorheen FamilyBlend) halen en deze op je website plaatsen. Er is een uitgebreide datafeed beschikbaar welke automatisch geüpdatet wordt. Zorgt de promotie op jouw site voor een conversie in onze webshop dat ontvang je hier een mooie commissie voor. Jouw commissie zal uitbetaald worden door Affilinet.

4. Aanmelding
Aanmelden als partner? Dit kan eenvoudig via Affilinet. Zij nemen telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bij interesse neemt Affilinet een intake gesprek af en geven ze nadere uitleg.