• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Meer afbeeldingen

Alientje

Normale prijs: € 10,00

Special Price € 5,00

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Een vriendin van ons zet zich - naast haar gezin en eigen zaak - in voor een mooi goed doel: stichting Vrienden van Haïti. Deze stichting biedt al jaren hulp aan een van de armste landen van de wereld, waar de bevolking al voor de aardbeving nauwelijks te eten en te drinken had.
Stichting Vrienden van Haïti vraagt steun, met name voor het weeshuis Enfant Haïtien Mon Frère waar ze al jaren mee verbonden zijn. Het weeshuis, waar zestig kindertjes verblijven, is zwaar beschadigd en delen zijn onbewoonbaar.

Er is een boekje verschenen over het adoptieavontuur van hoofdpersoon Alientje. Waar woonde Alientje eerst en hoe voelde het om met een nieuwe papa en mama naar Nederland te gaan? Ook zijn er pagina's om te spelen en leerzame weetjes zoals Creoolse woordjes en uitleg over het maken van snoep van rietsuiker. Een informatief en prachtig vormgegeven boekje.
Wij willen graag ons steentje bijdragen door de opbrengst van dit boekje geheel ten goede te laten komen van de Stichting Vrienden van Haïti. Naast het (op)bouwen van het weeshuis, willen ze ook zorgen dat de kinderen les krijgen van goede meesters en juffen. En dat er medicijnen zijn voor zieke kinderen. Met de aankoop van dit mooie boekje maak je niet alleen je eigen kind blij, maar je draagt ook bij aan de toekomst van het weeshuis Enfants Haïtien Mon Frère. Veel plezier & bedankt!

 Soft cover, 20x22 cm, 64 pagina's.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren