• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

De kracht van een briefje

6 jan. 2019 . 0 reacties

Misschien ben je zelf alweer (deels) aan het werk geweest, maar morgen start het echte werk. Iedereen weer naar de opvang en naar school. Staat de wekker klaar? Check! Schone broodtrommels voor het grijpen? Check! Ben jij klaar voor het gareel? Daar gaan we weer!

De kracht van een briefje

Misschien mis je het wel. Het aanrommelen in een ander tempo. Misschien kijk je er wel naar uit. Vaak loopt het lekkerder als je routines volgt. Wij hebben een opdracht voor je tijdens de eerste schoolweek van dit nieuwe jaar.

Kijk deze week eens wanneer je een hele diepe zucht slaakt. Omdat je alweer struikelt over schoenen in de gang. Omdat je kind z’n schooltas niet kan vinden. Omdat de vuile was naast en niet in de wasmand belandt. Of is het de fietssleutel die onvindbaar is. Of de tegenzin als er speelgoed opgeruimd moet worden. Of dat ze vergeten de tafel af te ruimen.

Kies één frustratie uit en doe er iets mee. Schrijf zo kort mogelijk op een briefje wat de bedoeling is. Of maak een tekening. Plak/hang dit briefje op de plek ‘des onheils’ en observeer de super power van een eenvoudig stukje papier.

Deel je ervaring onder dit blog of via social media met #briefje. We zijn benieuwd!

Rianne
door Rianne

Rianne van Essen is oprichter en eigenaar van Gezinnig. 

0 reacties
Schrijf een reactie op dit bericht