• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Drie heerlijke vakantie activiteiten

17 jul. 2017 . 0 reacties

Binnen of buiten. Met of zonder paraplu. In die zes weken vrij van school zoek je vast af en toe een leuke bezigheid. Daarom hebben wij drie heerlijke tips verzameld.

Drie heerlijke vakantie activiteiten

Of je nu op reis bent of thuis, er zijn altijd momenten waarop je denkt ‘wat zullen we eens gaan doen?’. Je kunt een luierdagje houden of een spelletjesmiddag organiseren of doe iets met onze tips.

1. Samen Kletsboeken
Dit is speelgoed in de vorm van een boek waar je eindeloos veel plezier aan beleeft. Kletsboek staat vol met verrassende vragen, leuke lijstjes en grappige testjes. Een voorproefje: Hoeveel keer heb je vandaag gelachen? Zou jij voor 1000 euro 10 konijnenkeutels opeten? Ben jij een kampioen in twijfelen? Zou je een dagje willen ruilen met de juf of meester? Wanneer heb je voor het laatst iemand geholpen? Heb je vandaag iets gegeten dat kraakt? Op de linker- en rechterpagina staan dezelfde vragen en opdrachten, je gaat er samen mee aan de slag en noteert allebei je eigen antwoorden. Zo ontstaan de leukste gesprekken!

2. Fotografie voor thuis of op reis
Maak eerst een lijst met 20 dingen die je kunt fotograferen. Zoals een dier (je konijn of de hond van de buren), je favoriete ontbijtje, een bloem of water waar je in kunt zwemmen. Ga dan op pad met smartphone of camera tot je ze allemaal voor de lens hebt gehad. Probeer ook eens een foto te maken vanuit een andere positie, ga bijvoorbeeld op je rug liggen en fotografeer omhoog of klim op een tafel en fotografeer naar beneden. 

3. Op ontdekkingstocht in eigen stad
Het boek Ontdek je stad nodigt je uit om je eigen woonplaats beter te leren kennen. Je gaat op pad met het boek vol kijk- en doe-opdrachten. Alle ontdekkingen noteer je in dit vrolijke en grappige doeboek. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Rianne
door Rianne

Rianne van Essen is oprichter en eigenaar van Gezinnig. 

0 reacties
Schrijf een reactie op dit bericht