• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Hoe vermaak je je baby?

3 okt. 2016 . 0 reacties

Er is een nieuw boek verschenen vol leuke spelletjes en liedjes waarmee je kunt genieten van je kleintje (0-18 maanden). Je bent zelf het allerleukste speelgoed voor je kleintje, maar wat is nu leuk en geschikt voor welke leeftijd? Spelen met je kindje geeft volop inspiratie. Ook een ideaal kraamcadeautje.

Hoe vermaak je je baby?

We spraken Sabine Wisman die zowel de tekst als de illustraties voor haar rekening nam en stelden haar een paar vragen over dit leuke boek Spelen met je kindje.

Je bent zelf het allerleukste speelgoed
‘Eerlijk gezegd zijn mijn kinderen geen mini’s meer, maar 15 en 16 jaar, dus uit eigen ervaring weet ik niet of ouders momenteel te weinig met hun baby spelen. Ik kan me wel voorstellen, met smartphones en tablets in huis, dat de aandacht wat meer versnipperd is. Maar spelen met je kindje is natuurlijk geen straf. Het is fijn dat er nu een boekje is, waarbij je weet welke spelletjes en activiteiten op welke leeftijd leuk zijn om te doen.’

Wat maakt dit boek een echte Wisman-productie?
‘Voorin zit een handige infographic wat je kan spelen met je kindje als je binnen, buiten, met of zonder speelgoed bent en onderverdeeld in welke leeftijd je kindje heeft. Je kan dus snel naar de pagina die voor jou geschikt is. Ik houd van infographics, dus dat is wel Wisman. Plus fijne illustraties. Plus achterin een lief en persoonlijk woord aan jonge ouders.’

Sabine heeft voor Gezinnig ook prachtige dingen gemaakt. Ze illustreerde het boek Slaapklets voor kleuters en ze tekende de serie ‘geniet van elke leeftijd’.

redactie
door redactie

Blogberichten van diverse teamleden van Gezinnig.

0 reacties
Schrijf een reactie op dit bericht