• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Kom een kopje aandacht drinken

11 okt. 2017 . 9 reacties

Gezinnig heeft nog geen editie van Flavourites Live overgeslagen. Ook dit jaar zijn we er weer bij. Het is voor ons een feest om zoveel klanten te ontmoeten en soms een feest der herkenning omdat er ook bezoekers zijn die elk jaar komen. Dit jaar gaan we aandacht schenken. Letterlijk.

Kom een kopje aandacht drinken

Aandacht schenken doen we natuurlijk met de Kletsboeken, die zijn daar speciaal voor gemaakt. We hebben ook een speciale gast: de Mobiele Aandachtschenkerij van Annet de Vries met vers gezette biologische aandachtskruidenthee. We hebben alle ingrediënten in huis voor een fijn gesprek!Je bent van harte welkom in onze stand op Flavourites Live van vrijdag 24 t/m zondag 26 november.

  • Kom kletsen en een kopje aandacht drinken
  • Kom alle Kletsboeken rustig doorbladeren én de gloednieuwe Checkpad bewonderen
  • Doe je voordeel met leuke aanbiedingen en vrolijke cadeautjes
  • En elke dag een beroemdheid achter de kassa, o.m. opvoedkundige Tischa Neve en kletsboekenschrijfster Michal Janssen.

 

Maak kans op entreekaartjes!
We verloten 2 x 2 entreekaartjes. Laat in een reactie onder dit blog weten waarom jij graag naar Flavourites Live wil komen. Of doe mee via Facebook of Instagram. Gebruik #gezinniglive in je bericht. We maken de winnaars vrijdag 17 november bekend.

gezinnig-fl17 

Rianne
door Rianne

Rianne van Essen is oprichter en eigenaar van Gezinnig. 

9 reacties

Door Sarah.

Ik ga dit jaar voor het eerst naar het Flavourites festival en heb 3 vriendinnen opgetrommeld om mee te gaan. Al weken staat deze datum vast in mijn agenda. Het lijkt me zo leuk om langs alle standjes van de webwinkels te struinen en de producten in 'het echt' te zien. Ik heb al een wish list gemaakt met spulletjes die ik graag wil kopen, waaronder het boek Kletspraat. Ik kon niet wachten tot mijn zoontje oud genoeg is om dit boek met hem te lezen, en nu is het eindelijk zo ver:) Ook ga ik veel styling ideetjes opdoen voor mijn nieuwe horeca concept dat gericht is op ouders met jonge kinderen. Ik kijk uit naar een gezellige dag met mooie spullen en lieve vriendinnen.

Door Ruth van der Pool.

Natuurlijk kom ik een kopje aandacht drinken! Ik kom al jaren naar Flavourites en heb daar ook jullie webshop ontdekt. Ik hou wel van die pragmatische humoristische aanpak van jullie produkten, en dan ook nog eens in mooi design. Ook de checkpad staat weer op mijn lijstje, ik kom hem graag 'live' bewonderen;) Flavourites is voor mij (en de vriendin waarmee ik altijd ga) een heerlijk uitje waarbij we de hele hal uitpluizen, nieuwe ideeën opdoen en genieten van de us-time. Zonder de mini-mensjes, maar nooit zonder aan ze te denken en leuke dingen voor ze te kopen. Tot over 2 weken!

Door Karin van Meurs.

Mijn vriendin en ik wonen 2 uur van elkaar vandaan (Friesland/Noord Holland) en Flavourites Live is zo’n uitje waar we jaarlijks samen heen gaan en waar we dan de hele dag genieten van al die leuke webshops, de gezelligheid en van elkaar!
Ieder jaar weer een feestje!

Door Dieuwke.

Je zal het niet geloven maar ik ben dus nog nooit naar Flavourites geweest! Ik zou dus graag kaartjes willen winnen om erachter te komen of ik voortaan ook geen enkele moet gaan missen... Ben benieuwd!

Door Lisette.

Even leek het er op dat we dit jaar niet konden komen, maar mijn zus en ik hebben alles in het werk gesteld om toch te kunnen gaan (werkdag geruild, extra oppas geregeld etc). Ik kijk er enorm naar uit en heb al een heel lijstje van spulletjes om bij Gezinnig te kopen! Twee kaartjes zouden een kers op de taart zijn!

Door Mack.

Ik ben heel benieuwd naar de checkpad en wil de laatste kletspraat scoren voor mijn meiden voor de 5/12

Door GC Kleinjan.

Wauw ik heb er weer helemaal zin in, al die originele en creatieve mensen die zoveel moois creëren om ons (gezins) leven nog gezelliger, makkelijker en mooier te maken. Zeker nu wij een gezinshuis hebben met een paar eigen kinderen en twee plekken voor kinderen uit de jeugdzorg is dit helemaal fijn. Zo'n dagje ontspannen, allerlei inspiratie op doen en terug komen met moois voor ons allemaal. #gezinniglive, kom maar op met die kaartjes! Ik kom zeker ook al jullie mooie spullen eens live bekijken. Tot snel!

Door Krista Harrewijn.

Ieder jaar weer zijn de maanden voor kerst een intensieve tijd voor ons. Manlief (eigen zaak) is erg druk met het maken en verkopen van chocolaatjes. Dat betekent dat mamma veel tijd alleen met de drie schatjes van kinderen door mag brengen. Geen probleem. Maar af en toe iets leuks voor mezelf doen is dan wel heel erg fijn. En laat het nou net zo zijn dat de kinderen dat weekend bij opa en oma gaan logeren! Het zou toch geweldig zijn als ik mijn hart helemaal op kan halen met shoppen, workshoppen en gezelligheid met een vriendin!

Door Renate van Roekel.

Niets is zo leuk als de nieuwe Family Survival planner 'live' te kopen op de Flavourites Live. Met twee werkende ouders en drie kinderen op drie verschillende scholen, clubjes, muzieklessen, ortho en dokters afspraken kunnen wij niet zonder onze redder in nood!! Het is met recht een 'Survival' planner!
Dank jullie wel!
Gezellige groet,
Renate van Roekel
Schrijf een reactie op dit bericht