• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Kom je eigen kletsboek maken

19 sep. 2018 . 8 reacties

Tijdens de Kinderboekenweek (3-14 oktober 2018) kun je Gezinnig op vijf plaatsen in Nederland ontmoeten. We gaan op tournee met een workshop waar kinderen hun eigen kletsboek gaan maken.

Kom je eigen kletsboek maken

De workshop is leuk voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar en ook ouders zijn van harte welkom. Wij nemen alle benodigde materialen mee voor een uurtje Do It Yourself. Zo maakt iedereen een eigen en uniek kletsboekje. We sluiten af met een korte quiz waarmee je het boek Vriendenklets kunt winnen. De workshops worden gegeven door de makers van de kletscollectie: Michal Janssen (schrijfster van de kletsboeken) en/of Rianne van Essen (eigenaar van Gezinnig).

WAAR EN WANNEER KUN JE AANSCHUIVEN?
Bij interesse kun je je aanmelden bij de winkel waar je wilt deelnemen aan de workshop.

Woensdag 3 oktober van 16.00 tot 17.00 uur bij Riemer & Walinga in Ermelo
Donderdag 4 oktober van 15.00 tot 16.00 uur bij Boek & Koek in Maarn
Zaterdag 6 oktober van 14.00 tot 15.00 uur bij Boekhandel Derijks in Oss
Woensdag 10 oktober van 15.30 tot 16.30 uur bij Boekhandel Daan Nijman in Roden
Zaterdag 13 oktober van 11.00 tot 12.00 uur bij De Toverlantaarn in Leeuwarden

We hopen je te ontmoeten!

Rianne
door Rianne

Rianne van Essen is oprichter en eigenaar van Gezinnig. 

8 reacties

Door Rianne.

Hi Myra, ik weet niet of Boek & Koek er bewust voor gekozen heeft om 6+ te vermelden, wat ons betreft is het - met wat hulp van een ouder - ook leuk voor 4 en 5 jarigen.

Door Myra.

Op de website van ‘boek en koek’ in Maarn staat dat de workshop van 6-10 jaar is i.p.v. van 4-10 jaar. Welke leeftijd moet ik nu aanhouden?

Door Sylvia.

Wat leuk, we hadden graag deze workshop bezocht. Maar ook voor ons is de afstand te groot vanuit Anna Paulowna. Tip voor de volgende keer: in Schagen zit een geweldige boekhandel: Boekhandel Plukker *big smile!!

Door Rianne.

Hi Danielle, leuk dat je komt! Er zijn zeker andere kletsboeken te koop. Ik informeer even of Derijks ook de checkpad verkoopt. Zo niet, dan zullen wij er een paar meenemen.

Door Danielle.

Wat een super leuk idee! We gaan komen naar Oss. Is daar ook de checkpad te koop, en andere boeken uit jullie webshop?

Door Petra .

Wat ontzettend jammer dat jullie niet naar de Randstad komen. Mijn dochter is gek op jullie boeken en had dit zeker leuk gevonden!

Door Rianne.

Hi Silvia, als je haar helpt en samen het boekje maakt dan kan dat wel hoor. Je kunt je aanmelden bij de betreffende boekwinkel.

Door Silvia .

Hallo,
Mijn dochter is 3 jaar, ik denk dat zij (en ik sowieso) dit erg leuk zal vinden. Mogen wij ons dan wel aanmelden of is dit niet geschikt voor 3-jarigen?
Groet Silvia
Schrijf een reactie op dit bericht