• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Kom naar de Relax Mama Zomeravond

12 mei 2018 . 0 reacties

Een keer per jaar Moederdag is natuurlijk heerlijk, maar we zouden onszelf wel wat vaker mogen verwennen, vind je niet? Met een vriendin naar de film of in je eentje naar de massage salon. Op vrijdagavond 1 juni organiseert Elsbeth Teeling, oprichtster van de Club van Relaxte Moeders, een zomeravond feestje. Dat is ook een leuk avondje uit!

Kom naar de Relax Mama Zomeravond

Op vrijdagavond 1 juni viert de Club van Relaxte Moeders een feestje in De Stadstuin in Utrecht. Het programma in een notendop: er worden columns voorgelezen, doe mee met de grote Relax mama-quiz (met prijzen!), bekijk een hilarische voorstelling over het moederschap en natuurlijk zijn er drankjes, muziek en een fijne goodiebag. Gezinnig is ook van de partij: we delen vijf-minuten-klets kaarten uit, je kunt door de boeken bladeren en natuurlijk kun je ons het hemd van het lijf vragen. Meer details over het programma lees je hier.

Je bent van harte uitgenodigd! Tickets voor de Relax Mama zomeravond kosten €15,00. Dit ticket is goed voor je entree, een welkomstdrankje en het columnboek Die andere moeders doen ook maar wat. Je kunt de tickets hier bestellen.

Rianne
door Rianne

Rianne van Essen is oprichter en eigenaar van Gezinnig. 

0 reacties
Schrijf een reactie op dit bericht