• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Maak kans op gratis kletsboek

3 nov. 2016 . 5 reacties

Heb jij een product uit onze webshop in huis waar je enthousiast over bent en waarover je wel eens een vriendin of buurvrouw hebt getipt? Vertel het nu aan duizenden 'buurvrouwen' en maak daarmee kans op een presentje!

Maak kans op gratis kletsboek

Omdat we alle fijne en leuke feedback over onze producten met onze bezoekers willen delen, kun je op onze vernieuwde site bij ieder product een beoordeling schrijven. Uit ons klantenonderzoek bleek ook dat er behoefte was aan het lezen van reviews, dus dat hebben we toegevoegd.

Onder de eerste 100 beoordelingen verloten wij 10 maal een kletsboek naar keuze. Dus kies een product, log in en laat je horen!

redactie
door redactie

Blogberichten van diverse teamleden van Gezinnig.

5 reacties

Door Martine .

Hallo, 'Kletsboek voor kleuters' wordt hier elke avond voor het slapen gaan voor gelezen aan m'n meiden tweeling van 5, 5 jaar. Ze zijn er erg enthousiast over!! En ik ook!! Wat geweldig bedacht! : )
Hun favoriete is die met onderbroekenlol. Enne in mijn kast naar leuke kleding speuren!
Even een momentje met ze zitten en de dag door spreken en daarna nog een grappige / leuke opdracht!! We zijn er blij mee!! En ook grappig dat ze de oren van je hoofd kletsen... als je de dag met ze door neemt. En als ik uit school vraag hoe het is gegaan..... krijg je amper reactie! ; )

Door Gaby.

Voor mijn dochter van 7 jaar het boek slaapkamers gekocht. Ze heeft vaak zo'n vol hoofdje. Door de dag te bespreken en te focussen op wat ging goed sluiten we de dag mooi af.
Ze kijk echt uit naar het moment om weer een bladzijde in te vullen.
Als moeder vind ik de tips over hoe geef je jezelf een tip of een compliment heel nuttig. We kijken er ook vaak naar terug.

Door Madelon van Ginkel.

Wij hebben slaapklets voor kleuters gekocht toen mijn zoontje naar school ging. Een echte aanrader! Hij vertelt honderduit over zijn dag bij het invullen van het boekje. En de leukste, super grappige,, dolle opdrachten zijn echt favoriet. Meestal wil hij eerst weten wat de opdracht is zodat hij zich er al kan verheugen ;-)

Door Arlette.

We hebben nu alle 4 de varianten van slaapklets gehad, onze oudste was altijd erg huilerig als ze naar school moest en sinds we de boekjes gebruiken gaat het een stuk beter! Ik raad het iedereen aan.

Door Manuela .

Het planbord heb ik al jaren. Eerst gebruikt voor mijn oudste en nu voor mijn jongste dochter. Hij is overzichtelijk en vrolijk qua kleur. Ook zijn de magneetjes duidelijk en leuk. Kortom zelfs na al jaren gebruik, nog steeds een aanrader!
Schrijf een reactie op dit bericht