• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Vernieuwde site live

29 sep. 2016 . 3 reacties

Onze nieuwe site is live en dat gaan we vieren. Met jou natuurlijk. Bij iedere bestelling ontvang je - helemaal gratis - een gezinnige verjaardagskalender (daar zitten al 18 ansichtkaarten in zodat je de jarigen direct een kaartje kunt sturen) én we gaan mooie cadeautjes verloten onder iedereen die een beoordeling schrijft op onze vernieuwde webshop.

Vernieuwde site live

Na maanden ploeteren en glunderen is het zover. Een webshop waar je ook op je tablet en mobiel kunt bestellen. Grotere beelden, heldere indeling, je eigen account beheren en je ziet afbeeldingen van de producten in je winkelwagen - dan kun je nog even zien of het allemaal klopt. Bovendien kun je een beoordeling plaatsen bij ieder product en de beoordelingen van anderen gaan lezen. Uit ons klantenonderzoek eerder dit jaar bleek dat dit een grote wens was.

Heb je een account bij Gezinnig? Dan is het verzoek je eenmalig opnieuw te registreren. Helaas konden we niet alle informatie uit het vorige systeem meeverhuizen. Voor trouwe fans is het wellicht even wennen. De  afdelingen hebben plaatsgemaakt voor een nieuwe indeling die hopelijk meer helderheid gaat bieden in wat je waar kunt vinden. Kom je nog een schoonheidsfoutje tegen of een linkje dat niet werkt? Laat het ons weten. We hopen dat je met nog meer plezier gaat rondstruinen. See you online!

 

 

Rianne
door Rianne

Rianne van Essen is oprichter en eigenaar van Gezinnig. 

3 reacties

Door Petra .

De site is fijn aangepast, ik ben helemaal fan zeker van alle kletsboeken!
Net weer een nieuwe bestelling geplaatst.
Jammer dat de opa en oma kletsworkshops zo ver weg zijn, ik had graag willen komen met opa en oma en zo'n leuke mini editie ontvangen. Succes met al jullie ideeën, ik blijf volgen!

Door Ton.

Hip and happening, Rianne! Leuk, veel succes ermee!

Door Sabien.

Hij is prachtig geworden Rianne! Goed werk!
Schrijf een reactie op dit bericht