• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Webshopfeest

28 mrt. 2017 . 2 reacties

Flavourites viert 20 en 21 mei haar tienjarig bestaan met een tweedaags feest in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Gezinnig is van de partij. Jij ook?

Webshopfeest

Misschien ken je Flavourites alleen online: een website met alléén maar leuke webshops op het gebied van mode, interieur, kids en meer. Of misschien ken je het jaarlijkse evenement Flavourites Live waarbij je in november drie dagen lang kunt rondneuzen en shoppen bij heel veel leuke webshops in real life. Gezinnig is al jaren vaste gast, zowel online als op het Live evenement. En nu dus ook op het verjaardagsfeest van Natascha en Marije. Leuk!

Wat je kunt verwachten? Op het Flavourites Feest vind je de circa 100 bijzondere webshops, unieke producten, demonstraties van designers, fotografie, film en Instagram inspiratieplekken. Je kunt genieten van live muziek en fijne foodstalls. Op de site flavouritesisjarig.nl kun je in de stemming komen, kaartjes kopen en lees je alles over de vele verrassingen die op het programma staan.

Dus, kom lekker een dagje shoppen, genieten en feest vieren in Utrecht. Je vindt Gezinnig in stand 63.

 

Rianne
door Rianne

Rianne van Essen is oprichter en eigenaar van Gezinnig. 

2 reacties

Door rianne.

Het zou leuk zijn je daar te zien, Nienke! Nog verzoekjes van producten die we mee moeten nemen? (de stand is te klein voor ons volledige assortiment).

Door Nienke.

Superleuk! Ik ben grote fan van gezinnig en woon in de buurt van Utrecht, dus wel een hele goede reden om naar flavourite is jarig te gaan
Schrijf een reactie op dit bericht