• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Week van de opvoeding

1 okt. 2018 . 0 reacties

In de maand oktober wordt ieder jaar de Week van de Opvoeding georganiseerd. Dit jaar van 1 t/m 7 oktober. Waarom en wat is er te doen?

Week van de opvoeding

De Week van de Opvoeding wordt ieder jaar georganiseerd om ouders te stimuleren met elkaar in gesprek te gaan over de opvoeding. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Het gaat hierbij om het bewust worden van het gewone dagelijkse opvoeden, stellen van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap die veel ouders hebben. Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je?

In heel Nederland kun je tijdens de week workshops, webinars, lezingen of andere activiteiten bezoeken. Het thema van dit jaar:  Opvoeden is samenspel. Opvoeden doe je niet alleen. Het is een samenwerking tussen onder meer ouders,  kinderopvang, scholen, sportverenigingen en gemeente. Kijk voor een overzicht van de activiteiten op de site van De week van de Opvoeding.

Uiteraard moedigen wij dit initiatief van harte aan. En we geven je graag onze top 5 van opvoedtools die bijdragen aan gemak en plezier in het gezinsleven. Niet voor niets luidt onze missie: Smoothing family life.

Top 5 opvoedtools van Gezinnig

  1. Minder stress tijdens de ochtendspits: Checkpad
  2. Meer aandacht tijdens het bedritueel: Slaapklets
  3. Hoe maak je echt even tijd voor elkaar? Kletsboek
  4. Minder gemopper en meer plezier tijdens het avondeten: Tafelklets
  5. Hoe zorg je voor een rustmoment met elkaar? Relaxklets

Rianne
door Rianne

Rianne van Essen is oprichter en eigenaar van Gezinnig. 

0 reacties
Schrijf een reactie op dit bericht