• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Complimentenspel

Het Complimentenspel leert kinderen hoe zij complimenten kunnen geven en ontvangen.

Meer afbeeldingen

Complimentenspel

Het Complimentenspel leert kinderen hoe zij complimenten kunnen geven en ontvangen.

€ 19,95

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Het Complimentenspel is ontworpen door Daphne Hoogendoorn en Manon Ende, bevlogen professionals met een groot hart voor kinderen. In hun werk ervaren zij dagelijks de kracht van complimenten en zodoende is het plan voor dit spel ontstaan. Een compliment versterkt het zelfvertrouwen. Veel kinderen voelen zich hierdoor gezien, erkend en gewaardeerd. Dat gun je ieder kind.

Het Complimentenspel is geschikt voor iedereen die met kinderen werkt en leeft. Je kunt het inzetten in klassen, groepen, gezinnen en bij individuele begeleiding. De verschillende complimenten nodigen je uit om op een positieve manier naar jezelf en de ander te kijken. Het is leuk om over de verschillende complimenten in gesprek te gaan. Welk compliment kun jij jezelf geven? Bij wie past dit compliment? Hoe komt dit?

Het doosje bevat 80 kaartjes met complimenten. Het spel leert kinderen hoe zij complimenten kunnen geven en ontvangen. De manieren waarop je de kaartjes gebruikt, oftewel welk spel je ermee speelt, zijn eindeloos. In de handleiding staat een code om op de site van het spel meer tips en werkvormen te downloaden.
Twee voorbeelden hoe je het spel kunt gebruiken: 

  • Verras een kind op een onverwacht moment met een compliment. Leg een complimentenkaartje op het kussen, in de broodtrommel of geef een kaartje mee uit logeren.
  • Leg alle kaartjes op z’n kop op tafel. Iedereen pakt roulerend een kaartje en geeft het compliment aan degene bij wie hij dat goed vind passen. Speel door tot iedereen minimaal een compliment heeft gekregen.
Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren