• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Doe-het-zelf kletsboek

Het doe-het-zelf Kletsboek is een werkboekje dat speciaal gemaakt is voor de workshop ‘maak je eigen kletsboek’. Vul en versier je eigen exemplaar.

Meer afbeeldingen

Doe-het-zelf kletsboek

Het doe-het-zelf Kletsboek is een werkboekje dat speciaal gemaakt is voor de workshop ‘maak je eigen kletsboek’. Vul en versier je eigen exemplaar.

€ 2,50

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Tijdens de Kinderboekenweek 2018 hebben we op diverse plaatsen de workshop ‘Maak je eigen Kletsboek’ gegeven. Dat was ontzettend leuk (lees ook ons blog hierover). Voor broertjes en zusjes die er niet bij waren werden gretig lege werkboekjes meegenomen. Ook kregen we via social media al verzoeken of de boekjes op een andere manier verkrijgbaar zouden zijn. Bij deze dus!

De boekjes zijn niet helemaal leeg; je wordt een eindje op weg geholpen op de meeste pagina’s. Maar er is ook volop ruimte voor eigen inbreng. Zo werkt het:

  1. Vul jouw kletsboek met vragen en opdrachten.
  2. Versier jouw kletsboek met tekeningen en stickers.


Wat je er zelf bij moet denken is de energieke aanwezigheid van Rianne (eigenaar Gezinnig) en Michal (schrijfster van de kletsboeken). Ook moet je zelf de tafel voorzien van je mooiste kleurpotloden, knipsels uit tijdschriften en stickertjes. De opdracht is dus om je eigen kletsvragen en –opdrachten te verzinnen. Je kunt natuurlijk je eigen verzameling kletsboeken erbij pakken (of op gezinnig.nl rondstruinen) om inspiratie op te doen. Veel plezier ermee.

Formaat 15 x 21 cm, 12 pagina’s (zwart/wit).

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (en vanaf 4 jaar met hulp van papa of mama!).

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren