• Verzending tot 21:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Drinken, vloeken en hopen dat je bemind wordt

Meer afbeeldingen

Drinken, vloeken en hopen dat je bemind wordt

€ 17,90

dit product is op voorraad

  • voor 21.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Het boek Drinken Vloeken en hopen dat je bemind wordt bestaat uit drie delen: scheiden, alleen zijn, en nu verder. 

Tatum Dagelet beschrijft uit eigen ervaring waar je als gescheiden moeder tegenaan loopt. Dat doet ze lachend en vloekend, open en eerlijk, herkenbaar en informatief. Ook legt ze relevante vragen voor aan deskundigen zoals een gezinstherapeut en een scheidingsadvocaat. Hoe vertel je het aan je kind en in hoeverre mag je je verdriet tonen aan een kind? Over het verdelen van de inboedel tot het missen van een man (zelfs je ex) en hoe voorkom je een kutdag als je je eenzaam voelt.

Het boek leest prettig; de persoonlijke emoties zijn herkenbaar en troostend en Tatum geeft volop praktische tips en verwijzingen naar sites en producten zoals gespecialiseerde reisorganisaties voor eenoudergezinnen, kluscursussen en overdrachtsboekjes voor kinderen. Een aanrader voor iedere vrouw die scheidingsplannen heeft of in echtscheiding ligt.

Van de achterflap:
Scheiden is niet leuk. En al helemaal niet als er kinderen in het spel zijn. Het voornaamste is dus: de scheiding tot een goed einde brengen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je serieus om de tafel gaan zitten met iemand met wie je zojuist besloten hebt om niet meer samen door het leven te gaan? En wat betekent dat: partneralimentatie, ouderschapsplan, mediator, overdrachtsboekje, rouwproces, MILF en gereedschapskist?
Drinken, vloeken en hopen dat je bemind wordt draait niet om de feiten heen: scheiden is beroerd. Maar het laat ook zien dat je niet de enige bent die dit overkomt en dat je niet de enige bent die fouten maakt. Tatum analyseert het scheidingsproces in drie delen: scheiden, alleen-zijn en opnieuw de liefde zoeken. Hilarische, persoonlijke voorbeelden worden afgewisseld met praktische, financiële en emotionele tips. En als ze er zelf niet uitkomt raadpleegt Tatum een scheidingsadvocaat, een relatietherapeute en zelfs haar ex.

Paperback, 232 pagina's.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren