• Verzending tot 22:00 uur
 • Gratis verzending va €50 (NL)

Slaapklets deel 1

Slaapklets is een dagboek voor klein en groot om voor het slapen gaan nog even de dag door te nemen.

Meer afbeeldingen

Slaapklets deel 1

Slaapklets is een dagboek voor klein en groot om voor het slapen gaan nog even de dag door te nemen.
€ 14,95

dit product is op voorraad

 • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
 • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
 • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Lekker slapen is belangrijk. Voor kinderen is het prettig om de dag rustig af te bouwen met een vast ritueel. Ook voor volwassenen is het goed om de dag te verwerken voor het slapen gaan. Dit boek is een praktisch en leuk hulpmiddel om dat te doen. Slaapklets laat je kletsen over vandaag, vooruitkijken naar morgen, ontspannen en lekker slapen.

Over Slaapklets
Slaapklets nodigt uit om de dag te laten bezinken met vragen en opdrachtjes en tips om lekker te slapen. Bovenaan ieder pagina staan vaste vragen: Hoe was je dag? Wat was leuk, wat was stom? Heb je zin in morgen? Onderaan staat op iedere pagina een verrassende opdracht. Van ademhalingstips en ontspanningsoefeningen tot grappige vragen die aanleiding zijn voor een leuk gesprek of een moment van ontspanning voor het slapen gaan.

De vormgeving is fris en vrolijk, zoals je van onze Kletsboeken gewend bent. In mei 2018 is een herdruk verschenen waarbij de cover is vernieuwd. De inhoud is niet veranderd. Op de sfeerafbeelding zie je de oude cover.

Hardcover, full color, 112 pagina’s (15,5 x 21,5 cm).


Lees hier meer over de Slaapklets serie.

Beoordelingen (5)

Beoordelingen (5)

Beoordelingen
 • "Heerlijk quality time"

  Door Marjolein

  Zojuist het 3e slaapklets-boekje besteld. Mijn middelste zoon vindt het heerlijk om voor het slapen gaan samen de dag door te nemen aan de hand van slaapklets. En ik ook omdat ik zo even tijd heb voor hem alleen. En ook weet wat er speelt in zijn hoofd.

 • "Positief de dag afsluiten"

  Door Marijke

  Dit boekje geven we tegenwoordig bij elk kinderfeestje. Een beetje duur cadeau, maar als ik de ouders van de jarige Job of Jet hoor over wat het hen brengt aan quality time, evaluatie / verhalen van de dag, dan is het het bedrag helemaal waard!

 • "Kletsen voor het slapen gaan"

  Door M.

  Een heel erg leuk evaluatie boekje van de dag die geweest is. Het maakt allemaal verhalen en leuke kletspraatjes los bij mijn zoon. Die op directe vragen over school bijv. amper reageert. Maar met dit boekje komt er van alles los, een echte aanrader!

 • "Positief"

  Door Corine

  Een boek wat grappig en leerzaam terug kijkt op de dag.
  Mijn twee dochters kunnen door het gebruik van slaapklets beter verwoorden wat ze voelen en denken. Ook voor mij als moeder zijn het leerzame en positieve variaties in de kletsmomenten met de meisjes.

 • "Super voor een positieve afsluiting van de dag"

  Door Sofie

  Gekocht voor mijn jongste zoon die niet veel wou vertellen over zijn dag en de neiging heeft om te blijven hangen aan één negatieve ervaring van de dag ... op deze manier overlopen we met hem zijn dag en helpen we hem om de nacht met een positief gevoel in te gaan.
  Een aanrader voor iedereen!

Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren