• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Relax mama in de keuken

Relax mama in de keuken is een boek met 50 succesrecepten, eerlijke columns van Elsbeth Teeling en tips van deskundigen.

Meer afbeeldingen

Relax mama in de keuken

Relax mama in de keuken is een boek met 50 succesrecepten, eerlijke columns van Elsbeth Teeling en tips van deskundigen.

€ 16,99

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Relax mama in de keuken is een boek met 50 succesrecepten, eerlijke colums van Elsbeth Teeling en tips van deskundigen.

Over Relax mama in de keuken
Elke dag is het weer een uitdaging: iets bedenken voor de avondmaaltijd, op zich al een hele kunst, en dan ook nog hopen dat de kinderen het lusten. Dit boek helpt op beide fronten. Elsbeth Teeling vroeg op haar Facebookpagina ‘Club van Relaxte Moeders’ om succesrecepten. Een lawine aan superrelaxte en gezonde recepten was het resultaat. Er zijn 50 recepten van geselecteerd. Daarnaast bevat het boek persoonlijke columns, deskundig advies en natuurlijk ook grapjes zoals keukentafelbingo en leuke spreuken.

Inhoud
Het boek bestaat uit vijf hoofdstukken: het hoofdstuk 'maandag' met recepten voor de gezonde start. Het hoofdstuk '(drukke) dinsdag' met de snelle en makkelijke gerechten. 'Woensdag' is het hoofdstuk met recepten uit de oven, 'donderdag' is met klassiekers en in het vrijdaghoofdstuk staan gerechten die prima passen bij een vrijdagmiddagborrel. Ieder hoofdstuk start met een persoonlijk verhaal van Elsbeth over hoe het bij haar aan tafel gaat, over hoe goed of slecht haar kinderen eten en over haar kookgedrag.

Handigheidjes
Elsbeth sprak met vier deskundige dames, die hele handige tips geven: Charlotte Fielmich (kok, kookboekenschrijfster) geeft tips over hoe je relaxt kunt blijven tijdens het koken. Eva Bronsveld (opvoedkundige) geeft tips over hoe je het gezellig krijgt of houdt aan tafel (‘Bied het eten aan vanuit vertrouwen en doe het een beetje nonchalant,’ aldus Eva in dit interview). Miriam van Kreij (familiecoach) geeft tips over hoe je de meeste rust aan tafel krijgt. Haar gouden tip heeft te maken met de plek waarop je aan tafel zit (echt heel interessant!). Yneke Kootstra (voedingskundige) geeft tips over leren lusten. ‘De meeste kinderen lusten niks,’ zegt Yneke in dit interview. ‘Als je je daarbij neerlegt wordt het leven een stuk makkelijker.’

Heel Gezinnig
Dit boek was voor ons een echte lifesaver. Ook omdat Elsbeth ons laat zien dat het overal hetzelfde is: iederéén heeft stress in de keuken! Een hart onder de riem voor alle hardwerkende mama's. 

Afmeting: 17 x 24 cm, 144 pagina’s.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren