• Verzending tot 22:00 uur
 • Gratis verzending va €50 (NL)

Family Survival Planner 2020

De afspraken van iedereen overzichtelijk in beeld op deze fijne familyplanner (maandplanner).

Meer afbeeldingen

Family Survival Planner 2020

De afspraken van iedereen overzichtelijk in beeld op deze fijne familyplanner (maandplanner).

€ 21,95

Dit product is niet op voorraad

 • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
 • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
 • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

DE EDITIE VAN 2020 IS UITVERKOCHT, WE VERWACHTEN IN AUGUSTUS DE EDITIE VAN 2021.

Deze maandplanner voor het hele gezin kijkt al jaren mee in duizenden spitsuurgezinnen, vanaf de koelkast, de wc-deur of het prikbord. Hij is handig en hip, informatief en vrolijk, en bevat meer dan 1.000 gekleurde stickers.

Over de Family Survival Planner
De familyplanner biedt helder overzicht van één maand. Elke maand heeft twee pagina's en  voor iedere dag is er een hokje (5 x 8,5 cm) om alle afspraken in te noteren. Zo weet iedereen ruim van tevoren of er een oppas geregeld moet worden, wanneer een balletuitvoering plaatsvindt en welke dagen studiedagen zijn. Met deze familyplanner voorkom je dubbele afspraken en onaangename verrassingen.

Heel Gezinnig
Met meer dan 1000 kleurige stickers - leuk voor de kleintjes - en veel praktische tips. Uiteraard ook een lijstje met alle vakanties en feestdagen en ruimte voor belangrijke telefoonnummers. Hoe hebben we ooit zonder kunnen leven? 

De Family Survival Planner 2020 loopt van augustus 2019 t/m december 2020. Formaat: 38 x 28 cm (uitgeklapt 56 cm hoog).

Beoordelingen (3)

Beoordelingen (3)

Beoordelingen
 • "Mooi, maar niet voor ons."

  Door Nicole

  We hadden de versie 2017. Hij leek heel handig, maar in de praktijk werd hij weinig gebruikt. Aleen ikzelf en de oppas keken erop. De kinderen zijn er nog wag te jong voor. (nu 4 en 6) Misschien dat we het over een paar jaar weer proberen..

 • "onze redding"

  Door Renate

  Sinds wij de Family Survival Planner gebruiken in ons gezin, worden afspraken etc ook ècht veel minder vergeten of worden we er door overdonderd. Wij zijn met z'n vijven en nu zien we in één oogopslag wie wat waar moet zijn voor de hele maand. Wèl moet iedereen z'n afspraken er natuurlijk op schrijven, maar dat is een kwestie van aanleren. Dank voor dit fijne en leuke ! hulpmiddel.

 • "Al jaren vaste prik"

  Door Carola

  Al zeker 5 jaar hangt de family survival planner op onze koelkast. Wat zouden we zonder moeten. In een gezin met 3 kinderen van 6, 9 en 11, die alledrie sporten, 1 op de middelbare school en 1 een beugel heeft, is goed plannen een absolute noodzaak om te overleven en het vooral leuk te houden. Dit lukt zeker met de leuke stickers! Ons gezin vaart blindelings op de kalender en oma oppas, opa en oma ook.

Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren