• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Herinneringstas

De herinneringstas kan een kind helpen bij rouwverwerking. Om de dierbare niet te vergeten en altijd een beetje in de buurt te houden.

Meer afbeeldingen

Herinneringstas

De herinneringstas kan een kind helpen bij rouwverwerking. Om de dierbare niet te vergeten en altijd een beetje in de buurt te houden.
€ 49,95

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Het overlijden van een dierbaar persoon is indrukwekkend. Ieder kind moet daar op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo aan wennen. De herinneringstas kan helpen om deze lastige gebeurtenissen een plek te geven. Door op verschillende manieren met de overleden persoon bezig te zijn ontstaat een tas vol waardevolle herinneringen. Zo blijft deze dierbare altijd een beetje in de buurt.

Inhoud Herinneringstas
In de tas zit onder meer een herinneringsboek waar je kind zijn gevoelens kwijt kan. Er is ruimte om te tekenen, te knutselen, te schrijven en om spelletjes te spelen. Het boek bevat ook pagina’s die een kind uitnodigen om vervelende gevoelens of vragen bespreekbaar te maken. Verder bevat de tas een gevoelspel, een gevoelskaart, een bouwplaat, een dagboek en een knuffel.

Geschikt voor kinderen van 6 tot 14 jaar.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren