• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Herrie in de tent

Gratis printable: eerste hulp bij ruzie tussen broers en zussen.

Meer afbeeldingen

Herrie in de tent

Gratis printable: eerste hulp bij ruzie tussen broers en zussen.

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Al meer dan tien jaar verdiept Gezinnig zich in onderwerpen die te maken hebben met gezinshectiek, ouderschap, planning en communicatie. We hebben veel kennis opgedaan, onderzoeken gelezen en tips gegeven. Ook zijn we continu met experts en klanten in gesprek. We namen een journalist in de arm om een reeks artikelen te maken zodat we al deze inzichten met jou kunnen delen! De artikelen zijn geschreven door Lenny Tamerus, een journalist met een scherpe blik, heldere pen én moeder van twee jonge kinderen.

Ruziënde kinderen. Het hoort erbij, ook al voelt het vaak heel naar. Dit artikel probeert je te helpen om bewuste keuzes te maken over jouw rol. Wat kun je doen? En wat moet je vooral niet doen?

Ze kúnnen zo lief zijn samen. Soms. Maar broers en zussen kunnen elkaar ook flink de tent uitvechten. Ze delen een tik uit, verzinnen de meest creatieve scheldwoorden en trekken net zo lang aan hetzelfde speelgoed totdat één van de twee het loslaat of het stuk gaat… Als ouder sta je erbij en kijk je ernaar. Ingrijpen of laten gaan? Dit artikel geeft je tips wat te doen bij ruzies tussen broers en zussen. En wat vooral niet.

Klik op ‘downloaden’ naast de afbeelding voor een pdf.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren