• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Inspiratieboek leuker en makkelijker opvoeden

Opvoeden is leuk, maar een hele ontdekkingsreis. Tischa’s boek staat vol eyeopeners en tips om opvoeden leuker en makkelijk te maken.

Meer afbeeldingen

Inspiratieboek leuker en makkelijker opvoeden

Opvoeden is leuk, maar een hele ontdekkingsreis. Tischa’s boek staat vol eyeopeners en tips om opvoeden leuker en makkelijk te maken.

€ 20,95

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Laat je inspireren door de herkenbare en bruikbare tips van kinderpsycholoog Tischa Neve in haar nieuwste boek: inspriatieboek voor leuker en makkelijker opvoeden. Opvoeden is leuk, maar een hele ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en dan heb je ook nog je eigen emoties: kinderen kunnen veel bij je losmaken. Soms is het moeilijk om je geduld te bewaren en creatieve oplossingen te bedenken. Bij al die uitdagingen kunnen we wel wat inspiratie gebruiken. En dat is precies de reden van dit boek. 

 

Over inspiratieboek leuker en makkelijker opvoeden
Het inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden is géén opvoedmethode en niet bedoeld om je te vertellen hoe het moet, maar een boek vol inspiratie met columns en inhoudelijke artikelen. Vol eyeopeners, opdrachten en oefeningen en veel praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

 

Tischa over haar inspiratieboek:
‘Een boek waarmee opvoeden nog leuker en op lastige momenten nog makkelijker wordt. Een boek om er regelmatig even bij te pakken, omdat je er doorheen zit, ergens tegenaan loopt of om gewoon lekker met een kop thee in verder te bladeren en te lezen. Voor iedereen die bewust bezig is met het grootbrengen van zijn kinderen en daarbij graag nieuwe ideeën opdoet.’, aldus Tischa. ‘ Over rust in huis, gezelliger de dag beginnen, omgaan met je eigen emoties en die van je kind, relaxed aan tafel en meer contact met je kinderen. Over hoe kinderen graag meewerken, over samenwerken in plaats van macht uitoefenen. Over opvoeden vanuit contact en verbinding, liefdevol begrenzen in plaats van met sancties en straf. Over time-ins en nog heel veel meer.’

 

Heel Gezinnig
Als je kinderen krijgt, is opvoeden is een van de mooiste, moeilijkste en meest kwetsbare dingen die je in leven zult doen. Veel gaat goed, vanuit je eigen opvoeding en vanuit vertrouwen. Maar op sommige momenten kun je wel wat hulp gebruiken. Wij vonden de tips en creatieve ideeën van Tischa en andere ouders in dit boek heel inspirerend. 

Specificaties

Harde kaft, 17 x 24 cm, 128 pagina’s.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren