• Verzending tot 21:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Kidsleep wekker moon

De Kidsleep wekker Moon is een wekker en nachtlampje ineen met bijzondere extra’s.

Meer afbeeldingen

Kidsleep wekker moon

De Kidsleep wekker Moon is een wekker en nachtlampje ineen met bijzondere extra’s.
€ 59,95

dit product is op voorraad

  • voor 21.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

De wekker Kidsleep heeft een verlicht plaatje dat aangeeft of het al tijd is om op te staan. In de nacht is het slapende konijntje verlicht en als het tijd is om uit bed te gaan wordt het wakkere konijntje verlicht.

Over de Kidssleep wekker moon
De kleine klok heeft twee opties: een digitale klok (handig om de tijd te leren) en een zon en maan die langzaam ondergaan zodat de kleintjes kunnen zien of het dag of nacht is.

Het nachtlampje kent 4 lichtsterktes. De wekker heeft verschillende wekgeluiden en een stille stand. En je kunt kiezen uit vier geluiden om je kind te helpen in slaap te komen: twee slaapliedjes, het geluid van een fontein en van een hartslag.

Kortom: een multifunctionele wekker die in de smaak zal vallen bij je kind en jou wellicht wat extra halfuurtjes slaap gaat opleveren!

Beoordelingen (1)

Beoordelingen (1)

Beoordelingen
  • "Hèt middel om je kind te leren 'uitslapen' "

    Door Cesar

    D.m.v. deze wekker leerden onze kinderen wanneer het dag is (en ze uit bed mogen om te spelen) en wanneer het bedtijd is. Ze sliepen heus niet van de ene op de andere dag uren uit maar het was wel zo overzichtelijk en als je maar volhoudt dat bedtijd echt bedtijd is omdat het konijntje slaapt (ook zomers als het nog lang licht is) dan biedt dat duidelijkheid en gaat het kwartje echt wel vallen. Ook andere ouders die ik over wekker (en soortgelijke wekkers) vertelde zijn erg enthousiast.

Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren