• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

De Kletscollectie van Gezinnig

In 2009 bedacht educatief schrijfster Michal Janssen het allereerste Kletsboek. In 2010 kruiste haar pad met Rianne van Essen, eigenaar van Gezinnig. Samen hebben zij inmiddels een uitgebreide Kletscollectie gemaakt. Verschillende thema’s met één gemene deler: alle producten uit de Kletsserie stimuleren op speelse wijze het contact tussen ouder en kind.

kletscollectie-8

KLETSBOEK is bijzonder boek voor kleine en grote mensen. Links en rechts staan dezelfde vragen en opdrachten die je samen (kind en ouder) gaat beantwoorden. Hoeveel keer heb je vandaag gelachen? Zou jij voor 1000 euro 10 konijnenkeutels opeten?

TIENERKLETS is een invulboek voor pubers. Een boek vol maffe en serieuze vragen over mobieltjes, talenten, blunders, vrienden, verliefdheid, seks, smoesjes, ouders, ergernissen en toekomstdromen.

VAKANTIEKLETS is een doeboek voor kleine en grote avonturiers. Op uitscheurbare kaarten staan vragen en opdrachten voor onderweg of op de vakantiebestemming. Speel luisterbingo, test een restaurant, zet een speurtocht uit én noteer al je vakantieherinneringen in het logboek.

SLAAPKLETS is een dagboek voor het slapengaan. Hoe was je dag? Heb je zin in morgen? Door de speelse vragen en opdrachten kunnen kinderen beter verwoorden wat ze voelen en denken. Samen ‘slaapkletsen’ biedt een waardevol moment van aandacht tussen ouder en kind. Er zijn al vier edities verschenen: deel 1, deel 2, deel 3 en Slaapklets voor kleuters.

TAFELKLETS laat iedereen aan tafel samen eten en kletsen. Hoeveel pluimen geef jij de kok? Hoe lief was jij vandaag? Eet één minuut met één hand op je rug. Het enige boek dat wél aan tafel mag!

RELAXKLETS is een boek met laagdrempelige yoga-oefeningen, spelletjes, meditaties en massages. Om volle hoofden rustiger te maken en samen te ontspannen.

KLETSPOCKET is een handig boekje voor in je tas. Zo heb je altijd en overal iets te kletsen met de 216 knettergekke vragen en maffe opdrachten.