• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Kompasvinder

Wat drijft jou en hoe kun je dat verwezenlijken? Met Kompasvinder ga je op zoek naar jouw kompas. Het spel laat je waardevolle levensinzichten opdoen en je eigen koers uitzetten.

Meer afbeeldingen

Kompasvinder

Wat drijft jou en hoe kun je dat verwezenlijken? Met Kompasvinder ga je op zoek naar jouw kompas. Het spel laat je waardevolle levensinzichten opdoen en je eigen koers uitzetten.
€ 39,95

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Het spel Kompasvinder is ontwikkeld door Matty en Greetje. Twee kindercoaches die ook het mooie spel Schatgravers hebben gemaakt. Kompasvinder is een richtinggevend en verhelderend kaartspel voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen. Je kunt het zowel alleen als samen met anderen spelen. Thuis, op vakantie of in een werk-gerelateerde setting.

Wat drijft jou en hoe kun je dat verwezenlijken?
Kompasvinder laat je waardevolle levensinzichten opdoen en je eigen koers uitzetten. Hierdoor wordt het gemakkelijker om je hart te volgen en inzichten daadwerkelijk toe te passen. Zo ga je steeds meer je eigen gids zijn. Tijdens het spelen ontstaan prachtige open(hartige) gesprekken met de andere spelers. Op verrassende wijze kom je veel over jezelf én elkaar te weten. Je kunt een belangrijke levensvraag inbrengen waar je antwoord op wilt vinden. Of speel het spel en kijk welke kaarten jou op dit moment inspireren en raken.

Het spel bestaat uit verschillende kaarten.

  • Vizierkaarten met eigentijdse woorden die uitnodigen tot het vaststellen van een zekerder vizier. Deze kaarten geven je een duidelijke richting aan.
  • Koerskaarten met prikkelende en inspirerende zinnen die verder inhoud geven aan je vizierkaarten. Ze laten je jouw koers vollediger uitzetten, stimuleren tot handelen en bewustwording. Ontdek waar en hoe de zinnen op de koerskaarten je raken.
  • Expeditiekaarten met vragen die je meenemen op een verfrissende veldtocht. Ze laten je omdenken, geven inspiratie, kracht, verbinding, gezellige luchtigheid én diepgang aan de vizier- en koerskaarten. Zo brengen deze kaarten je bij datgene waar het voor jou om gaat.


Hoe speel je dit spel?
Door Kompasvinder te spelen ga je op zoek naar jouw kompas. In de traditionele spelwijze (voor groepen van 2 tot 6 spelers) zal je kompas uiteindelijk bestaan uit een verzameling van 3 vizierkaarten en 3 koerskaarten. Tijdens het spelen maak je steeds koppeltjes van welke vizierkaart en welke koerskaart jij bij elkaar vindt passen. Zo wordt jouw kompas steeds specifieker en zichtbaarder. Je kunt een bepaalde speeltijd afspreken of doorspelen tot je het beeld van jouw kompas vindt kloppen. Alle kaarten zijn zowel los als in combinatie te gebruiken. Het spel bevat een Kompasvinder-gids met allerlei spelsuggesties + tips voor professionals om het spel te gebruiken.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren