• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Meer afbeeldingen

Leve je lijf

€ 9,99

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Een nieuwe titel uit de reeks Simplify Life boeken. In Leve je lijf vertelt hardlooptrainster Feikje Breimer hoe je op een simpele manier in beweging kunt komen. Ze vertelt aanstekelijk hoe de mens gemaakt is om te bewegen. Wat de voordelen ervan zijn en wat het je oplevert.

Zo vonden wij het interessant om te lezen dat het in positieve zin verschil maakt als je op latere leeftijd begint met sporten. Ook wordt uitgelegd waarom je niet te hard van stapel moet lopen, wat dit in je lichaam doet en waarom het dan moeilijker wordt om vol te houden. En je leert dat afwisseling goed is.

De kunst is om te bewegen op een manier die bij je past. Wandelen, dansen of stofzuigen. Het maakt niet uit hoe je beweegt maar dat je beweegt. Leve je lijf helpt je op weg om meer beweging in je leven te brengen op een manier die past bij je drukke bestaan.

Resumé: veel tips, leuke en betrouwbare informatie over je lijf en de psyche van sporten. En, ook niet onbelangrijk: het leest lekker weg. Het boekje is 13,5 x 13,5 cm (goed meeneem-formaatje voor terras of strand!).

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren