• Verzending tot 21:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Mangigi groen

Dit spel stimuleert kinderen om gezellig mee te eten.

Meer afbeeldingen

Mangigi groen

Dit spel stimuleert kinderen om gezellig mee te eten.

€ 14,50

Dit product is niet op voorraad

  • voor 21.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Mangigi is een spel dat je gebruikt tijdens de maaltijd. Het stimuleert kinderen gezellig mee te eten. Het speelbord heeft 6 holletjes, daarop leg je kleine voorbeeldstukjes van de maaltijd. Het bord staat in het midden van de tafel, om de beurt draai je aan de wijzer en je neemt allemaal een hap (van je eigen bord) van hetgeen op het vakje ligt wat aangewezen wordt. Staat de wijzer in het midden, dan mag de draaier zelf kiezen welke van de twee hij wil eten, of allebei natuurlijk - dat mag ook.

Antwoord op gezeur aan tafel
Mangigi is het antwoord op het gevecht dat bij veel gezinnen met jonge kinderen dagelijks wordt gevoerd aan tafel. Gezeur en strijd. Dat lust ik niet! Na een paar happen klaar met de maaltijd en weer willen spelen.

Met dit spel bepaalt je kind zelf - door aan het rad te draaien - wat hij eet, en niet de dreigende stem van papa of mama, dat er toch echt nog een paar vitaminerijke happen in moeten… Een spel daagt uit, houdt kinderen betrokken en staat voor plezier.

Heel Gezinnig
Een proef op de som pakt goed uit. Er is meer aandacht voor het eten, er wordt extra opgeschept en de sla (ja, die groene blaadjes) gaat er zonder morren in!

Formaat bordje Ø 20 cm. Doosje 20 x 20 x 3,5 cm. 

Hier kun je een FILMPJE bekijken van de Mangigi. 

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren