• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Rapport voor mama

Op school worden kinderen de hele dag beoordeeld. In dit rapport is het de beurt aan hen om jou te beoordelen.

Meer afbeeldingen

Rapport voor mama

Op school worden kinderen de hele dag beoordeeld. In dit rapport is het de beurt aan hen om jou te beoordelen.
€ 6,95

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Wat vindt je kind van jou? Doen jullie leuke dingen samen? Praten jullie voldoende? Ben je goed in knuffelen? Met dit Rapport ontdek je hoe jij als ouder wordt beoordeeld door je kind. 

Over het Rapport 
Het Rapport ziet eruit als een soort gevulde ansichtkaart (16 x 23 cm) met 8 pagina's om vragen te beantwoorden en cijfers te geven, inclusief een dubbele pagina met gekleurde stickers. 

Van de uitgever
Aanleiding voor Heidi (van uitgever Heidewietska) om de rapportjes te maken: "Kinderen worden op alle fronten beoordeeld en getoetst. Met dit rapport wil ik kinderen een stem geven om te zeggen wat zij denken en vinden. En ook, de momenten om echt met elkaar te praten worden steeds schaarser. Veel ouders werken en kinderen zijn druk met activiteiten en de computer. Dit rapport geeft gelegenheid om samen over de uitkomsten te praten".

Heel Gezinnig
Ik (Rianne) ben volgens mijn dochter: eerlijk, soms streng, te vertrouwen, heel lief, kook lekker en geef complimentjes. Mijn uiterlijk krijgt een 8 (er is geen enkel kledingstuk dat per direct uit mijn kledingkast verwijderd hoeft te worden), mijn vermogen te luisteren scoort een 6 en voor mijn computergedrag krijg ik een 2 (ze zit soms de hele dag achter de computer).

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren