• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Online opvoedcursus Help ik ontplof

Soms is wat inspiratie en hulp bij opvoeden heel handig, aldus kinderpsycholoog Tischa Neve, en dat zijn wij roerend met haar eens!

Meer afbeeldingen

Online opvoedcursus Help ik ontplof

Soms is wat inspiratie en hulp bij opvoeden heel handig, aldus kinderpsycholoog Tischa Neve, en dat zijn wij roerend met haar eens!
  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Tischa pakt het lekker concreet aan en heeft een online opvoedcursus samengesteld met de titel 'Help, ik ontplof'. Hoe kun je beter omgaan met alle emoties die bij het opvoeden om de hoek komen kijken. De cursus leert je hoe je een ontspannen ouder kunt worden, die rustiger reageert op de buien van zijn kind. Hoe je beter kunt omgaan met jouw emoties en die van je kind. De cursus ‘Help, ik ontplof’ duurt zes weken. Je gaat zelf actief aan de slag in je thuissituatie met hulp van allerhande digitale hulpmiddelen zoals video’s met uitleg en voorbeelden, oefeningen, praktische tips en observatieopdrachten. Inclusief werkboek om uit te printen en te bewaren. Zo ontdek je wat voor jou en je kinderen goed werkt.

Er is ook een online cursus over het maken van afspraken met je kind die meer rust in huis gaat opleveren. In de online cursus “Afspraken maken met je kind” leer je (bij voorkeur samen met je partner) op een leuke manier effectief afspraken te maken met je kinderen. Blijvende afspraken. Zodat jij voortaan niet meer als politieagent door het huis loopt. Voor ouders van kinderen met de basisschoolleeftijd.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren