• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Bloggers Gezinnig

Rianne
Rianne van Essen (twee kinderen) is oprichter en eigenaar van Gezinnig. ‘Ik wil met Gezinnig een plek bieden waar je vrolijke en praktische inspiratie vindt om je gezinsleven soepeler te laten verlopen zodat je er meer van kunt genieten.’

Tischa
Tischa Neve (een zoon en regelmatig een pleegkind) is kinderpsycholoog en opvoedkundige. Tischa geeft o.m. lezingen en workshops over opvoeden en opvoedondersteunig via grootenklein.nl en opvoedcursussen.nl.

Heleen
Heleen de Hertog (vier kinderen) richtte in 2006 How2talk2kids op. Ze bewerkte de Amerikaanse boeken en workshops voor de Nederlandse markt. ‘De methode How2talk2kids kan écht een verschil maken in je gezin.’ How2talk2kids geeft workshops en themabijeenkomsten en er zijn twee boeken verschenen: Effectief communiceren en Broers en zussen zonder rivaliteit

Michal
Michal Janssen (twee kinderen) is educatief auteur. Ze schrijft o.a. lesmethodes voor het basisonderwijs en alle kletsboeken zijn van haar hand!

Hanneke
Hanneke Verhoeven (twee kinderen) maakte na een studie Nederland en docent in het middelbaar onderwijs in 2006 de stap naar een bureau voor online communicatie en sinds 2009 werkt ze fulltime als tekstschrijver, (web)redacteur en PR-adviseur onder de naam Bureau Vrijdag.

Iris
Iris Bouwman (twee kinderen) is auteur van Mindfulmama@work en oprichter van mindfulmama.nl. Ze geeft mindfulnesstrainingen en haar doel is om moeders te laten zien dat bewust leven rust kan brengen in de alledaagse hectiek.