• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Het grote co-ouder doeboek

Een praktische en verfrissende kijk op co-ouderschap na een scheiding. Onmisbaar op het nachtkastje van elke gescheiden ouder.

Meer afbeeldingen

Het grote co-ouder doeboek

Een praktische en verfrissende kijk op co-ouderschap na een scheiding. Onmisbaar op het nachtkastje van elke gescheiden ouder.
€ 20,99

Dit product is niet op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Scheiden is nooit leuk. En scheiden met kinderen al helemaal niet. Elk jaar krijgen ongeveer 70.000 thuiswonende kinderen van hun ouders te horen dat ze gaan scheiden. Inmiddels kiest 27% van die ouders voor een co-ouderschap. Maar hoe doe je dat? Petra Vollinga schreef daarom dit boek: Een praktische en verfrissende kijk op co-ouderschap na een scheiding. Deze herziene editie is up-to-date met een nieuwe vormgeving én een extra puberhoofdstuk.

Het grote co-ouder doeboek is een praktische en verfrissende kijk op co-ouderschap na een scheiding. Met interview, columns, tips, adviezen, ansichtkaarten, kwartet en roze bril. Knap hoe de auteur dit onderwerp op zo’n opgewekte toon weet te verwoorden. Want het is moeilijk. De meeste vaders en moeders willen hun kroost na de grote breuk samen blijven verzorgen en opvoeden, maar hoe doe je dat in hemelsnaam? Hoe doe je dat met de spullen, de vakanties, het gemis en de nieuwe vlammen? Het grote co-ouder doeboek biedt hulp, en op gepaste tijden een flinke schop onder je kont. De boodschap van auteur Petra Vollinga, zelf al jaren co-ouder, is recht voor z’n raap en helder: ‘Overleg. Slik je ego in. En doe in godsnaam wat het beste is voor je kinderen’.

Softcover, 24 x 17 cm, 176 pagina’s.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren