• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Spaarvarkens en bigspenders

Gratis printable: Zo leer je je kind met geld omgaan.

Meer afbeeldingen

Spaarvarkens en bigspenders

Gratis printable: Zo leer je je kind met geld omgaan.

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Al meer dan tien jaar verdiept Gezinnig zich in onderwerpen die te maken hebben met gezinshectiek, ouderschap, planning en communicatie. We hebben veel kennis opgedaan, onderzoeken gelezen en tips gegeven. Ook zijn we continu met experts en klanten in gesprek. We namen een journalist in de arm om een reeks artikelen te maken zodat we al deze inzichten met jou kunnen delen! De artikelen zijn geschreven door Lenny Tamerus, een journalist met een scherpe blik, heldere pen én moeder van twee jonge kinderen.

Dit artikel behandelt allerlei onderwerpen over geld. Hoeveel zakgeld geef je een kind, is geld voor een klusje een goed idee en mag je kind zelf bepalen waaraan het wordt uitgegeven. Inclusief quotes van Tischa Neve. Meer tips van Tischa vind je op Opvoedcursussen.nl.

Het ene kind stopt elke euro trouw in zijn spaarpot en maakt ‘m hooguit open om zijn geld te tellen. Het andere kind rent direct naar de snoepwinkel. Hoe leer je je kinderen verstandig met zakgeld om te gaan? En hoe leer je ze dat geld niet gratis uit de muur komt?

Klik op ‘downloaden’ naast de afbeelding voor een pdf.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren