• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Van achter het behang tot over je oren

Van achter het behang tot over je oren is een (h)eerlijk boek over opvoeden. Van o.a. de auteur van Relax Mama!

Meer afbeeldingen

Van achter het behang tot over je oren

Van achter het behang tot over je oren is een (h)eerlijk boek over opvoeden. Van o.a. de auteur van Relax Mama!

€ 17,50

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Als er over ouderschap gesproken wordt, is het vaak óf mierzoet (het wondertje in je buik) óf ronduit chagrijnig en klagerig (ik heb het zo druk met bordjes in de lucht houden). De waarheid ligt in het midden: ouderschap is geweldig én strontvervelend. Het ene moment denk je dat je snapt hoe je kinderen werken, de dag erna hebben ze een compleet andere gebruiksaanwijzing. Van achter het behang tot over je oren is hét handboek voor relaxed opvoeden, geschreven door de ontploetermoeders.

 

Ontploeteren
De ontploetermoeders voelen zich namelijk in beide kampen niet thuis. Want ja, het feit dat je een kind krijgt, is een wonder. Maar nee, het feit dat hij vissticks in zijn haar smeert, is niet leuk. En misschien is het moederschap wel anders dan je je had voorgesteld. In dit boek vertellen de moeders eerlijk en met een knipoog over hun eigen ervaringen en momenten van wanhoop, helpen je relaxter om te gaan met alledaagse situaties, laten je met een andere blik naar je kinderen kijken en maken je aan het lachen. Want humor helpt je overal doorheen. De boodschap? Maak contact. Laat los. Wees niet te streng. Niet voor jezelf. En niet voor je kinderen. Ontspan, Ontploeter!

 

Wie zijn de ontploedermoeders?

  • Elsbeth Teeling is freelance tekstschrijver, auteur van het boek Relax Mama! en oprichter van de Club van Relaxte Moeders. Moeder van Keet (11) en Teun (5).
  • Eva Bronsveld is spreker en trainer op het gebied van opvoeding. Auteur van het boek Temperamentvo­lle kinderen. Moeder van Sofie (9), Mees (7) en Lise (4).
  • Roos Schlikker is journalist, schrijver, columnist (Parool, Kek Mama). Moeder van Miró (5) en Róman (3).
  • Miloe van Beek is journalist (Sprout, FD Persoonlijk, Kek Mama), eindredacteur, columnist. Moeder van Otis (7) en Nina (4).

 

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren