• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Pas op, kijk uit

In Pas op, kijk uit! wijzen de auteurs ouders en verzorgers op de meest voorkomende ongelukken met kinderen, in en om het huis.

Meer afbeeldingen

Pas op, kijk uit

In Pas op, kijk uit! wijzen de auteurs ouders en verzorgers op de meest voorkomende ongelukken met kinderen, in en om het huis.
€ 20,00

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

‘Had ik het maar geweten.’ 

Dat is wat veel ouders van gewonde kinderen uitroepen. Voor Fieke en Marielle (beiden moeder en arts) aanleiding dit boek te schrijven. Het boek bevat praktijkvoorbeelden, wetenschappelijk feiten, praktische preventietips én duidelijke eerstehulpadviezen, voorzien van heldere illustraties. Zo ben je goed voorbereid en kun je handelen als zich iets voordoet.

De helft van de ongevallen bij jonge kinderen vindt in en om het huis plaats. De motorische ontwikkeling van een kind wordt vaak onderschat. Hierdoor kunnen ouders verrast worden door hun kinderen, nog voordat ze de juiste voorzorgsmaatregelen hebben getroffen. Daarnaast blijkt uit de wetenschap dat als een ouder bekend is met de juiste eerstehulptechnieken, een kind na een ongeval een grotere kans heeft op een betere afloop.

Meer over de auteurs: Fieke Slee-Wijffels is kinder-intensivist; zij was jarenlang werkzaam op kinder-intensive care-units in Nederland en Engeland. Zij is moeder van 3 kinderen en woont in Groot-Brittannië. Mariëlle Vehmeijer-Heeman is chirurg en moeder van 3 dochters. Zij is gepromoveerd op de behandeling van brandwondenpatiënten.

Het boek is onderdeel van internationaal project Prevention Comes First.

Soft cover, 20 x 20 cm, 176 pagina’s.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren