• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Perfecte moeders bestaan niet

Het boek Perfecte moeders bestaan niet helpt zwangere vrouwen en moeders op een praktische manier in balans te komen en te blijven.

Meer afbeeldingen

Perfecte moeders bestaan niet

Het boek Perfecte moeders bestaan niet helpt zwangere vrouwen en moeders op een praktische manier in balans te komen en te blijven.
€ 24,99

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Af en toe ontmoet je iemand die direct wat bij je losmaakt. Dat overkwam ons bij Diana Koster. Deze bevlogen verloskundige, en schrijfster van het boek Perfecte moeders bestaan niet, merkte dat veel vrouwen eigenlijk meer nodig hebben dan zij kon bieden. Het advies om eens naar een psycholoog te stappen vonden ze meestal te ver gaan. ‘Zo erg is het nou ook weer niet’. Daarom besloot Diana een opleiding te volgen tot coach/counseler en zich te specialiseren als vrouwencoach. Vanuit haar ervaringen schreef ze dit boek. 

Over Perfecte moeders bestaan niet
Een boek met ontroerende praktijkverhalen, humor, positiviteit en praktische oefeningen. Ook al ligt je kraamtijd al even achter je, dit boek is een ware inspiratiebron voor alle moeders!

Uit het voorwoord
Moeder worden zorgt voor een grote verandering in je leven. Een mooie verandering. En toch kun je het er ook heel moeilijk mee hebben en is de roze wolk soms ver te zoeken. Je kunt je eenzaam voelen als je denkt dat je de enige bent die moeite heeft om een nieuwe balans te vinden. Dit boek geeft je een steuntje in je rug in deze prachtige, intensieve, en soms ook moeilijke nieuwe levensfase.

Het boek bestaat uit drie delen.

  • Hoe gaat het met je? Breng jezelf in kaart.
  • Hoe wil je dat het met je gaat? Wat is je doel, en hoe kun je daar naar toe?
  • Hoe kom je van a naar b? Waar loop je tegen aan, en wat kan jij gebruiken om terug te komen bij jezelf.

Het boek wordt geprezen omdat het taboedoorbrekend is (soms is het moederen helemaal niet fijn). Het is concreet en eerlijk, en het leest lekker weg (288 pagina’s). Een absolute aanrader!

Bekijk hier 10 pagina's van het boek via slideshare.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren