• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Persbericht

Gezinnig lanceert het boek Mini Mama Momenten
52 manieren om beter voor jezelf te zorgen

NAAR BEELDBANK

Amsterdam, 6 november 2018 - Moeders zijn een kei in het zorgen voor anderen, maar lopen zichzelf veel te vaak structureel voorbij. Ze missen ruimte om tot rust te komen en aandacht te schenken aan zichzelf. Toch kun je er alleen écht voor anderen zijn als je zelf ontspannen en opgeladen bent. In het boek Mini Mama Momenten reikt Annet de Vries 52 manieren aan om beter voor jezelf te zorgen. Het enige wat je nodig hebt is tien minuten. Mini Mama Momenten verschijnt 23 november bij uitgeverij Gezinnig.

Even 10 minuten voor jezelf
Goed voor jezelf zorgen is niet zomaar een taakje dat je afvinkt. Toch is het haalbaarder dan je denkt. De oplossing zit hem in kleine momenten die bij elkaar opgeteld een groots effect hebben. Dit gloednieuwe boek bevat 52 manieren, de Mini Mama Momenten, waarmee je gemakkelijk voor jezelf zorgt. Van je onderdompelen in een (voeten)bad, dansen in je woonkamer, op date gaan met jezelf tot voelen wat je voelt. Ieder Moment is opgebouwd uit een oefening die je binnen 10 minuten uitvoert (doemoment), tips en verdiepende informatie (leesmoment) en ruimte voor aantekeningen (invulmoment). Alle Mini Mama Momenten zijn zorgvuldig geselecteerd, aandachtig geïllustreerd en alfabetisch gerangschikt. Mini Mama Momenten: hét ultieme self-care naslagwerk voor iedere drukbezette moeder.

Over de auteur
Annet de Vries ontwikkelt praktische, sprankelende producten en diensten om verbinding tot stand te brengen. Ze sprak honderden vrouwen tijdens het schenken van (een kopje) aandacht. Voor dit boek verzamelde ze wijsheden, testte ze oefeningen en dook ze in haar eigen ervaring als moeder. Haar online winkel heet Het Waardenhuis. Met verdiepingen voor jezelf, je gezin en je omgeving. Je vindt er onder andere Ik schenk aandacht®-theepotten, een latje om letterlijk lager te leggen (broche) en een self-care kit voor Mama Meltdown Momenten. Annet organiseert retraites en workshops en kan worden ingehuurd met haar Mobiele aandachtschenkerij®.

Over de uitgever
Gezinnig ontwerpt praktische tools die het gezinsleven versoepelen. De collectie bestaat onder meer uit handige planners (zoals de Checkpad, om taakjes af te vinken in de ochtendspits) en vrolijke kletsboeken (zoals Slaapklets) om momenten van waardevolle aandacht te creëren tussen ouder en kind. ‘Een boek dat jonge moeders helpt een moment voor zichzelf te pakken, stond al een tijd op mijn verlanglijst’, zegt Rianne van Essen, oprichter en eigenaar van Gezinnig. ‘De oefeningen en bemoedigende woorden van Annet passen perfect bij onze missie. Aan de basis van een smooth familylife staat immers een moeder die goed in haar vel zit.’

Gegevens boek
Titel: Mini Mama Momenten
Tekst en illustraties: Annet de Vries
Grafische vormgeving: Maartje Kuiper
Uitgever: Gezinnig
ISBN: 978-90-828814-1-7
Hardcover, 352 pagina’s, 20 x 13 cm.
Consumentenprijs € 21,95
Verschijningsdatum: 23 november 2018
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
NOOT VOOR REDACTIE : Voor een recensie exemplaar, meer informatie of beeldmateriaal, neem contact op met Rianne van Essen van Gezinnig via rianne@gezinnig.nl of 06-21511268.