• Verzending tot 21:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Pubers, handleiding voor ouders

Het boek 'Pubers, handleiding voor ouders' geeft inzicht in het gedrag van pubers. Grappig en vol met illustraties en herkenbare situaties.

Meer afbeeldingen

Pubers, handleiding voor ouders

Het boek 'Pubers, handleiding voor ouders' geeft inzicht in het gedrag van pubers. Grappig en vol met illustraties en herkenbare situaties.
€ 15,99

dit product is op voorraad

  • voor 21.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

'Het is hier geen hotel!' Betrap jij jezelf weleens op deze uitspraak? Dan is de kans groot dat je een puber hebt rondlopen. Speciaal voor jou is er dit boek. Vol humor en herkenbare situaties.

Over Pubers, handleiding voor ouders
Auteur Gerard Janssen sprak met biologen, antropologen, hersenwetenschappers en psycholo­gen om uit te kunnen zoomen en in te kunnen zoomen op de puberteit. Opmerkelijk genoeg laten ze ieder vanuit een ander perspectief zien wat voor bruisende tijd de puberteit is, hoe belangrijk deze periode is voor de ontwikkeling van hun persoonlijkheid, en hoe belangrijk het is dat ze hun ouders saai en oud vinden.

Inhoud
In het boek krijg je informatie over pubers in andere culturen, puberteit bij dieren, het puberbrein, sociale media en pubers, hoe om te gaan met pubers, de mogelijke oorzaken van gedrag van pubers, alcohol en veel meer. Gelardeerd met tips: hoe bijvoorbeeld ruzies te voorkomen.  Dit boek staat vol illustraties en humor en vooral veel interessante informatie.

Afmetingen: 17 x 14 cm.

Aantal pagina’s: 128

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren