• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Rapport voor juf

Normaal gesproken mag de juf of meester cijfers uitdelen. Nu is het jouw beurt! Vertel de juf/meester wat je van hem/haar vindt.

Meer afbeeldingen

Rapport voor juf

Normaal gesproken mag de juf of meester cijfers uitdelen. Nu is het jouw beurt! Vertel de juf/meester wat je van hem/haar vindt.
€ 6,95

Dit product is niet op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Een uniek product voor kinderen om zelf in te vullen, aan te kruisen en cijfers te geven. Kinderen kunnen spelenderwijs aangeven hoe ze denken over hun juf of meester. Praat jouw juf of meester veel te veel of te weinig? Kan juf of meester goed complimentjes geven? Moppert juf of meester wel eens?

Over het Rapport
Het ingevulde rapport bevat de onbevangen mening van kinderen en geeft de leerkracht feedback. Hoe beleven kinderen de lessen en hoe ervaren ze hun leerkracht? Dit rapport geeft een kijkje in de belevingswereld van een kind en gelegenheid om samen over de uitkomsten te praten. De uitkomst kan grappig, ontroerend en ook erg leerzaam zijn.

Waarom een Rapport voor Juf/Meester?
‘Een Rapport voor Juf/Meester maken stond al vanaf het begin op mijn verlanglijstje. Het voelt namelijk heel logisch om de juf/meester een rapport terug te geven.' vertelt Heidi (oprichtster Heidewietska). ‘Ik heb de rapporten gemaakt als tegenwicht voor de druk die er tegenwoordig heerst op kinderen. Zij worden in deze tijd op alle fronten en heel regelmatig beoordeeld en getoetst. Ik wil kinderen een stem geven, ze leren stil te staan bij wat ze nu eigenlijk zelf denken en vinden.'

Het rapport is een soort gevulde ansichtkaart (16 x 23 cm) met 8 pagina's om in te vullen en een dubbele pagina met gekleurde stickers.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren