• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Redactieteam & gastbloggers

Rianne
Rianne van Essen (twee kinderen) is oprichter en eigenaar van Gezinnig. ‘Ik wil met Gezinnig een plek bieden waar je vrolijke en praktische inspiratie vindt om je gezinsleven soepeler te laten verlopen zodat je er meer van kunt genieten.’

Tischa
Tischa Neve (een zoon en regelmatig een pleegkind) is kinderpsycholoog en opvoedkundige. Tischa geeft o.m. lezingen en workshops over opvoeden en opvoedondersteuning via grootenklein.nl en opvoedcursussen.nl.

Heleen
Heleen de Hertog (vier kinderen) richtte in 2006 How2talk2kids op. Ze bewerkte de Amerikaanse boeken en workshops voor de Nederlandse markt. ‘De methode How2talk2kids kan écht een verschil maken in je gezin.’ How2talk2kids geeft workshops en themabijeenkomsten en er zijn twee boeken verschenen: Effectief communiceren en Broers en zussen zonder rivaliteit

Michal
Michal Janssen (twee kinderen) is educatief auteur. Ze schrijft o.a. lesmethodes voor het basisonderwijs en alle kletsboeken zijn van haar hand!

Hanneke
Hanneke Verhoeven (twee kinderen) maakte na een studie Nederland en docent in het middelbaar onderwijs in 2006 de stap naar een bureau voor online communicatie en sinds 2009 werkt ze fulltime als tekstschrijver, (web)redacteur en PR-adviseur onder de naam Bureau Vrijdag.

Sonja
Sonja Evers (twee kinderen) is communicatie adviseur, tekstschrijver en illustrator. Ze houdt van Om-denken en zet dit graag in om het (gezins-)leven leuker en soepeler te laten lopen. Sonja blogt voor 365 Dagen Succesvol over persoonlijke ontwikkeling en opvoeding, en voor haar eigen blog Growing Kids.