• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Samen spelen wat nou delen

Dit boek biedt handvatten om kinderen te begeleiden een stevige band te krijgen met hun broer of zus en hoe ze meer leuke speeltijd kunnen krijgen met vriendjes.

Meer afbeeldingen

Samen spelen wat nou delen

Dit boek biedt handvatten om kinderen te begeleiden een stevige band te krijgen met hun broer of zus en hoe ze meer leuke speeltijd kunnen krijgen met vriendjes.

€ 17,50

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Broer- en zussenliefde, kindervriendschappen, soms gaat het helemaal vanzelf, maar op andere momenten kan het huilpartijen, driftbuien, verdrietjes of stenen in buiken opleveren. Dan kun je denken: ze zoeken het zelf maar uit, het komt vanzelf wel weer goed. Maar je kunt je kinderen er ook een handje bij helpen. Fietsen en zwemmen hebben ze tenslotte ook niet uit zichzelf geleerd.

Dit boek is een aanwinst voor onze webshop. De auteurs, Eva Bronsveld en Elsbeth Teeling, leren ons hoe we kinderen kunnen begeleiden in de omgang met andere kinderen. Het staat vol waardevolle tips en theorieen, die fris en helder worden weergegeven. Uit het voorwoord: ‘Neem adviezen die je aanspreken aan, laat de adviezen die niet bij jou of jouw kind passen links liggen. En schrik vooral niet als je het tot nu toe altijd helemaal anders hebt gedaan dan je hier leest. In opvoedland bestaat gelukkig geen ‘goed’ en ‘fout’. Wat wij vooral willen, is je laten zien welke alternatieven er zoal zijn.’ Daar zijn zij het roerend mee eens.

Het boek gaat over de band tussen broers en zussen, over vriendschap, over speelgoed delen en sorry zeggen. Maar ook over zelfvertrouwen, veerkracht en inlevingsvermogen. Je leest hoe je je kinderen kunt leren om zelf ruzies op te lossen. Of beter nog: ze te voorkomen. Kortom, over hoe je broers en zussen kunt helpen al vroeg een stevige band te krijgen. En hoe je je kinderen kunt begeleiden, zodat ze nog meer leuke speeltijd met vriendjes kunnen hebben. Daarmee geef je je kinderen een stevige sociale basis, waar ze de rest van hun leven nog veel profijt van zullen hebben.

Lees hier het INTERVIEW dat wij hadden met Eva Bronsveld.

Bekijk hier een aantal PAGINA'S uit het boek.

 

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren