• Verzending tot 22:00 uur
 • Gratis verzending va €50 (NL)

Schaapwekker grijs

Met deze slaaptrainer weet je kind precies wanneer het tijd is om op te staan. Zijn de oogjes open en het lampje lichtblauw? Dan mag de dag beginnen!

Meer afbeeldingen

Schaapwekker grijs

Met deze slaaptrainer weet je kind precies wanneer het tijd is om op te staan. Zijn de oogjes open en het lampje lichtblauw? Dan mag de dag beginnen!
€ 39,95

dit product is op voorraad

 • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
 • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
 • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

De Zazu slaaptrainer is een kinderwekker, slaaptrainer en nachtlampje in de vorm van een schaap. Ideaal om je kind te leren niet voor dag en dauw op te staan. Het schaapje opent en sluit zijn ogen om te laten zien wanneer het tijd is om te slapen en op te staan. Leuk voor je kind en leuk voor jou: minder gebroken nachten en de mogelijkheid iets langer te door te slapen in de ochtend.

Over de Schaapwekker
De wijzerplaat heeft drie kleuren:

 • Slaap lekker
  Is de display donkerblauw? Tijd om te slapen! Schaap Sam sluit zijn ogen en het scherm is donkerblauw.

 • Nog heel even
  Is het scherm groen? Nog even wachten… Een half uur voordat het tijd is om op te staan verandert de kleur van de display. Eén voor één verdwijnen de 12 sterretjes, en je ziet hoeveel tijd resteert voordat de wekker gaat.

 • Opstaan
  Schaap Sam opent zijn ogen, het scherm wordt wit/lichtblauw en de zon komt tevoorschijn. Tijd om op te staan!

Twee standen
Je kunt de schaapwekker op twee manieren instellen, namelijk voor de 'grote slaap' in de avond en voor het middaglaapje. Voor de grote slaap stel je een tijdstip in (bijv. 7.00 uur). Voor het middagslaapje kun je het aantal minuten instellen (bijv. 90 of 120 minuten).

Het tijdstip van geluidsalarm en het openen van de ogen kan afzonderlijk van elkaar ingesteld worden. Je laat bijv. om 7.00 al de ogen open gaan en om 7.30 het alarm af gaan. Het LCD-scherm kan de hele nacht als nachtlampje dienen (maar dit hoeft niet). Je hebt ook de mogelijkheid om het nachtlampje na 5 of 30 minuten automatisch uit te laten gaan.

Werkt op 220 V (adaptor meegeleverd) en 4 x AA (batterijen niet meegeleverd).

Afmeting: 20 x 12 x 14 cm.

Heel Gezinnig
Dit product is op-en-top Gezinnig! Hoe vaak komt het niet voor dat je kind voor dag en dauw aan je bed staat terwijl jij héél graag nog eventjes wil slapen? Als je kinderen nog geen klok kunnen kijken, kun je het ze eigenlijk niet kwalijk nemen... Daarom is Schaap Sam zo'n heerlijke uitvinding. Met behulp van kleuren en licht leert-ie je kind wanneer het tijd is om op te staan. Zodat jij je nog een keertje om kunt draaien.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren