• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Scheidingstas

De scheidingstas bevat een boek waarin een kind zijn gevoelens kwijt kan over de scheiding.

Meer afbeeldingen

Scheidingstas

De scheidingstas bevat een boek waarin een kind zijn gevoelens kwijt kan over de scheiding.
€ 49,95

dit product is op voorraad

  • voor 21.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

De scheidingstas bevat een boek waarin een kind zijn gevoelens kwijt kan over de scheiding.

Een echtscheiding is voor ouders, maar zeker ook voor kinderen een ingrijpende gebeurtenis. Vaak breekt een lastige periode aan met veranderingen en onzekerheden. Ieder kind moet op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo wennen aan de nieuwe situatie. De scheidingstas kan daarbij helpen.

In de tas zit een boek vol doe- en invulpagina’s. Er is ruimte om te tekenen, te knutselen, te schrijven en om spelletjes te doen. Het boek nodigt uit om gevoelens op te schrijven en om vervelende gevoelens en vragen bespreekbaar te maken.

Het boek bevat onder meer een familiepagina, typisch mijn vader/moeder, een pagina over veranderingen, een pagina om te noteren welke dingen niet en wel leuk zijn aan de scheiding. Envelopjes voor vragen waar een kind mee zit, een dagboek en een gevoelspel. Alle onderdelen zijn in het boek gebonden middels een ringband. En er zit een knuffeltje bij.

De tas is geschikt om mee te nemen naar beide ouders. Zo heeft het kind het boek en wat kleine spulletjes altijd in de buurt, bij papa en bij mama. De tas zelf is niet groot; het is een soort luxe omslag van het boek gemaakt van mooie stoffen. Aan de binnenkant katoen, op de voorzijde zit een zachte koeienvacht en de achterkant is een zachte, groene fleece.

Het scheidingsboek is opsteker voor ieder kind dat moet ‘dealen’ met een scheiding. Het kan ook een waardevol cadeau zijn voor een kind binnen je familie of vriendenkring.

Inhoud tas: boek (36 pagina’s en 2 stickervellen) + knuffel.
Leeftijdsadvies: 6 tot 12 jaar.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren