• Verzending tot 21:00 uur
 • Gratis verzending va €50 (NL)

Slaapklets deel 1

Slaapklets! is een dagboek voor klein en groot om voor het slapen gaan nog even de dag door te nemen.

Meer afbeeldingen

Slaapklets deel 1

Slaapklets! is een dagboek voor klein en groot om voor het slapen gaan nog even de dag door te nemen.
€ 14,95

dit product is op voorraad

 • voor 21.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
 • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
 • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Lekker slapen is belangrijk. Voor kinderen is het prettig om de dag rustig af te bouwen met een vast ritueel. Ook voor volwassenen is het goed om de dag te verwerken voor het slapen gaan. Dit boek is een praktisch en leuk hulpmiddel om dat te doen. Slaapklets! laat je kletsen over vandaag, vooruitkijken naar morgen, ontspannen en lekker slapen.

Over Slaapklets
Slaapklets! nodigt uit om de dag te laten bezinken met vragen en opdrachtjes en tips om lekker te slapen. Bovenaan ieder pagina staan vaste vragen: Hoe was je dag? Wat was leuk, wat was stom? Heb je zin in morgen? Onderaan staat op iedere pagina een verrassende opdracht. Van ademhalingstips en ontspanningsoefeningen tot grappige vragen die aanleiding zijn voor een leuk gesprek of een moment van ontspanning voor het slapen gaan.

De vormgeving is fris en vrolijk, zoals je van onze Kletsboeken gewend bent! Een deel van de illustraties zijn van de hand van Jan Vriends, creatieve geest en bekend striptekenaar. Slaapklets! is geschreven door Michal Janssen, freelance educatief schrijfster.

Van de achterflap:

 • ‘Fijn boek voor op het nachtkastje.' - Het Parool
 • ‘Weer zo'n leuk boekje van Gezinnig. Maak je hoofd leeg voor het slapen gaan met dit originele dag- en nachtboek.'- FLOW
 • 'Origineel en slim bedacht! De dag letterlijk van je afschrijven, -tekenen of -praten zodat je met een leeg hoofd, een schoon gemoed en een zacht hart in slaap kunt vallen.' - JM voor ouders

Hardcover, full color, 112 pagina’s (15,5 x 21,5 cm).

Lees hier meer over de Slaapklets serie.

Beoordelingen (4)

Beoordelingen (4)

Beoordelingen
 • "Positief de dag afsluiten"

  Door Marijke

  Dit boekje geven we tegenwoordig bij elk kinderfeestje. Een beetje duur cadeau, maar als ik de ouders van de jarige Job of Jet hoor over wat het hen brengt aan quality time, evaluatie / verhalen van de dag, dan is het het bedrag helemaal waard!

 • "Kletsen voor het slapen gaan"

  Door M.

  Een heel erg leuk evaluatie boekje van de dag die geweest is. Het maakt allemaal verhalen en leuke kletspraatjes los bij mijn zoon. Die op directe vragen over school bijv. amper reageert. Maar met dit boekje komt er van alles los, een echte aanrader!

 • "Positief"

  Door Corine

  Een boek wat grappig en leerzaam terug kijkt op de dag.
  Mijn twee dochters kunnen door het gebruik van slaapklets beter verwoorden wat ze voelen en denken. Ook voor mij als moeder zijn het leerzame en positieve variaties in de kletsmomenten met de meisjes.

 • "Super voor een positieve afsluiting van de dag"

  Door Sofie

  Gekocht voor mijn jongste zoon die niet veel wou vertellen over zijn dag en de neiging heeft om te blijven hangen aan één negatieve ervaring van de dag ... op deze manier overlopen we met hem zijn dag en helpen we hem om de nacht met een positief gevoel in te gaan.
  Een aanrader voor iedereen!

Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren