• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Slingerklem hang it

Slingers en ballonnen ophangen gaat voortaan snel en smooth met deze superhandige slingerklem!

Meer afbeeldingen

Slingerklem hang it

Slingers en ballonnen ophangen gaat voortaan snel en smooth met deze superhandige slingerklem!

€ 5,95

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Slingers ophangen is niet altijd een feestje. De slinger is nét niet lang genoeg voor het stuk muur waar jij 'm op wilt hangen of precies andersom. En wat te denken van die mooi gestuukte muren waar een spijker in geslagen moet worden? Dat vraagt om een creatieve oplossing. Met deze slingerklem is versierstress voortaan verleden tijd!


Hoe werkt de slingerklem?
Je knijpt de twee klemmen in een hoek, tussen twee muren of tussen een muur en het plafond. Daarna hang je de slingers en/of ballonnen aan de slingerklem. Je hebt dus geen haakjes, lampen of andere ophangplekken meer nodig om iets aan op te hangen. Na afloop kun je de klemmen zonder beschadigingen weer losknijpen. De klem doet het werk, de kleine spijkertjes zijn er om ‘m op z’n plek te houden. Als je de klem weghaalt zie je niet meer dan een speldenprikje op de muur. Natuurlijk kun je de slingerklem ook gebruiken om een lint kaarten of tekeningen aan op te hangen. In totaal kan er ongeveer twee kilo aan hangen.

Heel Gezinnig
Kijk, dít is nou precies wat je nodig hebt als je de avond vóór de verjaardag van je kind in allerijl de boel nog moet versieren. Wij vinden het heerlijk om precies op de juiste plek een slinger op te kunnen hangen. Boven de (verjaardags)stoel van de jarige job bijvoorbeeld!

Inhoud: 2 klemmen.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren