• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Sokkenclips in blik

Dé ideale oplossing om je sokken voor altijd als paar door 't leven te laten gaan. Sockstar: in de wasmand, in het wasmachine, in de droger en in de kast.

Meer afbeeldingen

Sokkenclips in blik

Dé ideale oplossing om je sokken voor altijd als paar door 't leven te laten gaan. Sockstar: in de wasmand, in het wasmachine, in de droger en in de kast.

€ 13,95

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Met deze sokkenclips hoef je sokken nooit meer te sorteren of te verliezen. Ideaal in een huishouden vol grote en kleine sokken!

Over de sokkenclips
Hoe het werkt: schuif de sokken vóórdat je ze in de wasmand gooit in de clip. Dan gaat het paar de was in en vervolgens in de droogtrommel of aan de lijn (er zit een handig ophanghaakje aan). Eenmaal droog gaan de sokken - nog altijd als paar - de kast of sokkenmand in. Het is misschien even wennen omdat je een extra handeling moet doen (voor je kind is het een leuk spelletje), maar wát een feest dat dat ellendige gesorteer tot het verleden behoort. Pure tijdwinst!

Hoe zien ze eruit?
Het zijn platte kunststof rondjes met een sleuf voor de sokken en een haakje zodat je ze aan de waslijn kunt hangen. Twintig stuks in vier verschillende kleuren (lichtblauw, lichtroze, lichtoranje en lichtgroen), voor elk gezinslid een eigen kleurtje is onze tip. Ze zitten in een mooi, rond opbergblik (hoogte ca 8 cm). De meest veilige vorm van gebruik is in een wasnetje.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren