Super Family planner 2024

Super Family planner 2024

19,99

Uitverkocht

De editie van 2024 is uitverkocht.
In de zomer verwachten we de editie van 2025.

  • verzending tot 22.00 uur
  • gratis verzending vanaf 50,- (NL)

Productbeschrijving

Deze maandplanner voor het hele gezin kijkt al jaren mee in duizenden spitsuurgezinnen, vanaf de koelkast, de wc-deur of het prikbord. Hij is handig en hip, informatief en vrolijk, en bevat meer dan 1.250 gekleurde stickers.

De Super Family Planner (voorheen Family Survival Planner) biedt helder overzicht van één maand. Elke maand heeft twee pagina’s en  voor iedere dag is er een hokje (5 x 8,5 cm) om alle afspraken in te noteren. Zo weet iedereen ruim van tevoren of er een oppas geregeld moet worden, wanneer een balletuitvoering plaatsvindt en welke dagen studiedagen zijn. Met deze familyplanner voorkom je dubbele afspraken en onaangename verrassingen.

Met meer dan 1.250 kleurige stickers – leuk voor de kleintjes – en veel praktische tips. Uiteraard ook een lijstje met alle vakanties en feestdagen en ruimte voor belangrijke telefoonnummers.

De Super Family Planner 2024 loopt van augustus 2023 t/m december 2024. Formaat: 38 x 28 cm (uitgeklapt 56 cm hoog).

Reviews

  1. “Hele fijne kalender”

    Angelique |

    Hele mooie en fijne kalender met duidelijke stikkers de meiden vinden het ook heel fijn om naar te kijken. Wij missen nog iets dat de dag zelf aangeeft. Ondertussen hebben we dat van een andere kalender gehaald. (Doorzichtig slijm lastig strookje met een beweegbaar vakje die om de datum komt)

  2. “al jaren onze favoriet”

    Rosemarije |

    Erg handig en overzichtelijk. Wat is wel mis, zijn stickertjes voor vuilnis/plastic/oud papier ophaaldagen.

  3. “De handigste en mooiste maandkalender!”

    Marloes van der Mispel |

    Hangt al jaren vaste prik in de keuken. Zo handig dat je de hele maand kunt zien! Ziet er ook nog eens tof uit.

  4. “Mooi, maar niet voor ons.”

    Nicole |

    We hadden de versie 2017. Hij leek heel handig, maar in de praktijk werd hij weinig gebruikt. Aleen ikzelf en de oppas keken erop. De kinderen zijn er nog wag te jong voor. (nu 4 en 6) Misschien dat we het over een paar jaar weer proberen..

  5. “onze redding”

    Renate |

    Sinds wij de Family Survival Planner gebruiken in ons gezin, worden afspraken etc ook ècht veel minder vergeten of worden we er door overdonderd. Wij zijn met z'n vijven en nu zien we in één oogopslag wie wat waar moet zijn voor de hele maand. Wèl moet iedereen z'n afspraken er natuurlijk op schrijven, maar dat is een kwestie van aanleren. Dank voor dit fijne en leuke ! hulpmiddel.

  6. “Al jaren vaste prik”

    Carola |

    Al zeker 5 jaar hangt de family survival planner op onze koelkast. Wat zouden we zonder moeten. In een gezin met 3 kinderen van 6, 9 en 11, die alledrie sporten, 1 op de middelbare school en 1 een beugel heeft, is goed plannen een absolute noodzaak om te overleven en het vooral leuk te houden. Dit lukt zeker met de leuke stickers! Ons gezin vaart blindelings op de kalender en oma oppas, opa en oma ook.