• Verzending tot 21:00 uur
 • Gratis verzending va €50 (NL)

Vakantieklets! editie 1

Vakantieklets is dé lifesaver tijdens vakanties en lange autoritten. Uren plezier met leuke opdrachten en (kinder)dilemma's.

Meer afbeeldingen

Vakantieklets! editie 1

Vakantieklets is dé lifesaver tijdens vakanties en lange autoritten. Uren plezier met leuke opdrachten en (kinder)dilemma's.
€ 12,95

Dit product is niet op voorraad

 • voor 21.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
 • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
 • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Er is een vernieuwde versie van Vakantieklets deel 1 in de maak. Verwachte leverdatum is 24 april. Vakantieklets deel 2 is nog wel volop voorradig.

Vakantieklets is een boekje met rijk geïllustreerde opdrachten voor onderweg en op de vakantiebestemming. Om te spelen, te lachen én te kletsen. Elke kaart is een klein cadeautje. Zo heb je altijd een kwartiertje pret bij de hand, bijvoorbeeld in de file of als je moet wachten in een restaurant of een lange rij. Kun jij een kilometer lang (glim)lachen, stilzitten, aardige dingen zeggen? Speel luister-bingo en kruis aan wat je hoort. Stel je voor... dat je een dag onzichtbaar was. Wat zou je doen? Een uitjes kalender, doe eens gek en nog veel meer leuke opdrachtkaarten.

Voor kinderen vanaf 6 jaar. Om alleen te doen of samen met een vriendje, broer, zus of ouder. Vakantieklets is gemaakt door Gezinnig en Michal Janssen, de bedenkster van het succesvolle Kletsboek. Naast de functie van plezier stimuleren de kaarten - klein en groot - om met elkaar te praten.

Beoordelingen (1)

Beoordelingen (1)

Beoordelingen
 • "Super in de wagen!"

  Door Sofie

  Zowel deze als de andere editie liggen standaard in de wagen. Ze zijn heel erg leuk, niet enkel tijdens lange ritten, maar ook bij korte :-)
  En ook heel fijn dat er kaartjes bij zijn enkel voor de ouders, om alleen te doen of allemaal samen!

Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren