• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Betaalmogelijkheden

iDeal
Betalen via iDeal is een veelgebruikte en veilige manier van elektronisch betalen. Te vergelijken met een PIN betaling in een winkel. Nadat je klikt op ‘naar de kassa' verschijnt in het middenveld een invulformulier (bestelformulier). Hier vul je diverse gegevens in en je kunt kiezen voor een ander afleveradres, als je bijvoorbeeld weinig thuis bent of een kleine brievenbus hebt. Onderaan dit invulveld selecteer je je bank. Nadat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden (hokje aanvinken), klik je op ‘verder'. Dan verschijnen alle gegevens nog een keer overzichtelijk in beeld. Wil je iets wijzigen, klik op ‘annuleren'. Wil je daadwerkelijk gaan betalen, klik op ‘afrekenen'. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. Als je klaar bent met de betaling komt er een bevestiging in beeld met je ordernummer. Wij verwerken jouw bestelling nog dezelfde werkdag, mits de bestelling geplaatst is voor 22.00 uur en de artikelen voorradig zijn.

PayPal
Je kunt snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je jouw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. De betaling wordt direct afgeschreven van je bankrekening of creditcard. Koppel je je Paypalaccount aan je bankrekening zorg er dan voor dat er voldoende saldo op je PayPalaccount staat voordat je je bestelling betaalt. Indien er onvoldoende saldo op je PayPalaccount staat dan vervalt de geplaatste bestelling. Wij berekenen geen kosten voor betalen via PayPal. Je betaalt via veilige software en wij verwerken je bestelling nog dezelfde werkdag, mits de bestelling geplaatst is voor 22.00 uur en de artikelen voorradig zijn.

Creditcard
Je kunt betalen met een MasterCard, Visa en eMaestro. Je kunt je creditcardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren. Dit herken je aan de gesloten sleutel bovenaan je scherm. Als de creditcard-maatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij je bestelling. Wij berekenen geen extra kosten. Je betaalt alleen de kosten die de creditcardmaatschappij rekent. Wij verwerken jouw bestelling nog dezelfde werkdag, mits de bestelling geplaatst is voor 22.00 uur en de artikelen voorradig zijn.

Bancontact/Mr. Cash
Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Ben je klant van de deelnemende banken en maak je gebruik van internetbankieren? Dan kun je gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je kunt direct je aankoop betalen in een voor jou vertrouwde bankomgeving. Je betaalt via de veilige software van internetbankieren en wij verwerken jouw bestelling nog dezelfde werkdag, mits de bestelling geplaatst is voor 22.00 uur en de artikelen voorradig zijn. Betaling via Bancontact/MisterCash is gratis.

Handmatige overboeking (vooraf betalen)
Ben je niet in de mogelijkheid om met bovenstaande middelen te betalen dan kun je het kiezen om vooraf te betalen of vind je het fijn om eerst je bestelling te plaatsen en dan pas de bestelling te betalen? Dat kan. Kies dan voor de betaalmethode “handmatige overboeking”. Je ontvangt dan van Gezinnig een e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de gegevens om het eindbedrag handmatig over te boeken. Je bestelling wordt verzonden zodra wij je betaling hebben ontvangen. Het kan ongeveer 1 tot 3 werkdagen duren voordat de betaling bij ons binnen is. Je bestelling versturen wij op de dag dat je betaling is verwerkt (mits de artikelen voorradig zijn). Wij berekenen geen kosten voor de betaalmethode per bankoverschrijving.

Webshop Giftcard
Sinds eind 2018 is Gezinnig acceptant van de Webshop Giftcard, een online cadeaukaart waarmee je kunt shoppen bij ruim 200 webwinkels. De giftcard is in meerdere delen en bij verschillende aangesloten webshops te besteden. Je kunt een restbedrag op de kaart laten staan en dit op een later moment besteden, binnen de geldende verzilveringstermijn. Let op dat je bij gebruik je cadeaukaartnummer op de juiste plek invult: niet in het veld voor een ‘actiecode’, maar op de betaalpagina.

VVV cadeaukaart
Sinds juni 2019 is Gezinnig acceptant van de VVV cadeaukaart. Let op dat je bij gebruik je cadeaukaartnummer op de juiste plek invult: niet in het veld voor een ‘actiecode’, maar op de betaalpagina.