• Verzending tot 21:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Very Mappy Amsterdam

Very Mappy is een XXL-plattegrond van Amsterdam die je kunt inkleuren en als speelveld kunt gebruiken. Leuk en leerzaam.

Meer afbeeldingen

Very Mappy Amsterdam

Very Mappy is een XXL-plattegrond van Amsterdam die je kunt inkleuren en als speelveld kunt gebruiken. Leuk en leerzaam.
€ 12,95

dit product is op voorraad

  • voor 21.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Een supergrote kleur- en speelkaart vol leerzame en grappige details over onze hoofdstad. Om ouderwets en ontspannen te kleuren en leuk om met autootjes door de stad te rijden. Gemaakt van dik en absorberend papier, geschikt voor stiften, potloden en verf.

Over Very Mappy
Het idee voor Very Mappy is van Mans Esser. Met dank aan haar neefje Gijs. ‘We waren met zijn speelgoedauto’s aan het spelen, toen ik dacht: dit kan leuker. Op een vel papier begon ik autowegen te tekenen, toen een supermarkt, een parkeerplaats en een stopbord. Gijs vond het meteen heel leuk, ging alles inkleuren, vragen stellen en weer verder rijden. Nu konden we echt samen spelen en hij leerde er ook nog wat van.’

Illustraties
De illustraties zijn van Esther van den Berg (nice to know: zij heeft ook de illustraties gemaakt voor ons spel Familieklets!). ‘Met veel plezier ben ik in Mappy Amsterdam gedoken. Gracht voor gracht vormde de stad zich via mijn tekenpen. Vooral de Amsterdamse huisjes en de kleinere details vond ik heerlijk om te tekenen. Mijn illustraties zijn doorgaans kleurrijk en daarom was het extra spannend om nu eens alleen in lijn te werken. Het kleuren laat ik dit keer aan de kinderen over!’

Afmetingen kaart: 120 x 85 cm.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren