• Verzending tot 21:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Meer afbeeldingen

Wat een feest

€ 2,99

dit product is op voorraad

  • voor 21.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Wat een feest is een bundel met korte verhalen van tien Nederlandse kinderboekenschrijvers.

In dit vrolijke boek ‘Wat een feest’ staan korte verhalen van tien populaire kinderboekenschrijvers: Paul van Loon, Francine Oomen, Tosca Menten, Vivian den Hollander, Mirjam Oldenhave, Janneke Schotveld, Manon Sikkel, Carry Slee, Niki Smit en Jacques Vriens. Ze hebben belangeloos meegewerkt en schreven speciale feestverhalen over Dummie de Mummie, Mees Kees, 100% Mila, Spekkie en Sproet, Superjuffie en Meester Jaap. Voor kids van 7 – 11 jaar.

De verhalenbundel is leuk om voor te lezen, handig in de cadeauvoorraad én met de aankoop steun je ook het werk van Stichting Jarige Job. Met de lage verkoopprijs wil de uitgeverij iedereen de kans geven een kinderboek te kopen en het plezier van (voor) lezen te ervaren.

Hardcover, 13 x 20 cm, 112 pagina’s.

STICHTING JARIGE JOB
Wist je dat er in Nederland meer dan 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Stichting Jarige Job maakt voor deze kinderen een feestelijke verjaardag mogelijk en trakteert op een verjaardagsbox. Want ieder kind verdient een verjaardag! De Stichting kan altijd nieuwe sponsors gebruiken, in geld of natura. Meer informatie op Jarige-job.nl.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren