• Verzending tot 21:00 uur
 • Gratis verzending va €50 (NL)

Weekplanner voor kids

De weekplanner geeft ouders en kinderen overzicht. In één oogopslag zien wat de week gaat brengen! Inclusief magneetset.

Meer afbeeldingen

Weekplanner voor kids

De weekplanner geeft ouders en kinderen overzicht. In één oogopslag zien wat de week gaat brengen! Inclusief magneetset.

€ 29,50

dit product is op voorraad

 • voor 21.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
 • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
 • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

De vrolijke weekplanner van Gezinnig telt 80 magneetjes met illustraties van verschillende activiteiten (school, gym, zwemles) en personen (mama, papa, oppas) en deelt de week overzichtelijk in. Recent (2016) is deze Gezinnig-topper opgefrist met een nieuw design en mooie verpakking. Ook erg leuk als cadeau!

Over de Weekplanner 7 dagen bord
De weekplanner is een kleurrijk planbord voor één kind, vanaf ongeveer 3 t/m 10 jaar. Het planbord wordt geleverd inclusief basisset van 80 magneetjes met pictogrammen. De ronde magneetjes zijn voorzien van eenvoudige illustraties die symbool staan voor verschillende activiteiten of personen, zoals naar school, vrije dag, mama, papa, sport, zwemles, gamen, overblijf, NSO, oppas. De blanco magneetjes zijn om zelf op te tekenen, het ‘fotolijstje' om een pasfoto te plakken. Ook is er een magneet met een pijltje dat je boven de dag van vandaag kunt plakken. Het bord is beschrijfbaar met een whiteboardmarker. Het formaat is iets groter dan een A4.

Inhoud van de doos:

 • Eén magnetisch planbord (24 x 30 cm)
 • Tachtig magneetjes (doorsnede 1,7 cm)
 • Handleiding + legenda

Waarom kiezen voor een weekplanner?

 • Houvast en rust. De weekplanner zorgt ervoor dat kinderen de week kunnen overzien. Wel of geen school, wanneer naar zwemles of het verjaardagsfeestje.
 • Zelfstandigheid. Kinderen krijgen meer besef van tijd en door zelf mee te helpen met het invullen van de weekplanner en er op te kijken wordt ook de eigen verantwoordelijkheid gestimuleerd.
 • Voorbereid. Ook bij minder leuke dingen, zoals een bezoekje aan de tandarts, werkt een weekplanner prettig omdat je kind niet overvallen wordt. Als een kind voorbereid is op spannende gebeurtenissen is de activiteit op het moment zelf veelal minder moeilijk.
 • Plezier. Naast de educatieve functies is de weekplanner ook leuk. Het is een vrolijk overzicht waar naar hartenlust op getekend en 'geschoven' kan worden.
 • Extra functie: je kunt met de weekplanner ook een eenvoudig beloningssysteem toepassen.

Over de kleuren
Gezinnig heeft bij het ontwerp van deze weekplanner de kleuren van de kleutermethode Schatkist van Zwijsen gebruikt (maandag geel, dinsdag rood, woensdag roze, donderdag paars, vrijdag blauw, zaterdag en zondag groen). Veel kinderen kennen deze indeling van school, omdat veel scholen met deze methode werken. Niet alle scholen, er is geen universeel model voor heel Nederland. Wij hebben diverse pedagogen geraadpleegd en de algemene opvatting is dat kinderen flexibel omgaan met de (eventueel) verschillende kleursystemen op school en thuis.

Extra informatie: Opvoedkundige Tischa Neve schreef een blog over de weekplanner.

Beoordelingen (4)

Beoordelingen (4)

Beoordelingen
 • "De agenda van jonge kinderen"

  Door Nicole

  We hebben deze alweer een jaar. Dus nog de vorige versie. Onze kinderen staan af en toe even rustig te kijken wat ze kunnen verwachten. De naschoolse opvang, maar ook gym en sport staan erop. Maar ook of papa en mama ‘s avonds thuis zijn (diensten). In het weekend gaan de magneetjes van de planner over naar de checkpad.. Dat maakt de dag inzichtelijk voor hen. (Leeftijd nu 4 en 6). Dus echt een aanwinst in ons drukke gezin.

 • "Onmisbaar!"

  Door Cesar

  Deze weekplanner is zo helder, overzichtelijk en vrolijk dat hij eigenlijk onmisbaar is, niet alleen in ons gezin maar in alle gezinnen. Ik raad hem bijna wekelijks aan bij kinderen in mijn praktijk die behoefte hebben aan houvast en overzicht. En dat geeft rust, voor zowel kind als ouder. Wekelijks op zondagavond samen met je kind de week invullen helpt om met een gerust hart aan de week te beginnen. Bij oudere kinderen (8+) is het bovendien handig om hun huiswerk te leren plannen.

 • "Super weekplanner voor kids!"

  Door Carmen

  Vandaag de weekplanner voor kids ontvangen.
  Werd snel bezorgd. Heel netjes verpakt.
  Onze dochter gaat sinds kort naar school en gaat ook 2 keer in de week naar de BSO. En ik merkte dat de duidelijkheid die ze op school heeft thuis miste. Toen zijn wij gaan Googlen.. en kwamen toen dit vrolijke bord tegen.
  De planner zelf is heel duidelijk en overzichtelijk voor mijn dochter. Eén keertje uitgelegd waar de symbolen voor staan en ze snapt nu al waar de meeste symbolen voor staan.
  Het formaat is ook super zodat papa hem makkelijk kan ophangen. Op naar een overzichtelijke week voor onze dochter en voor ons natuurlijk ook! :)

 • "Een hele fijne weekplanner"

  Door M.

  Ik heb gemerkt dat mijn kind in ieder geval bijna 4 moest zijn voor hij het goed begreep, maar het is heel fijn in gebruik. Hij snapt het heel goed en kijkt er vaak naar en benoemd wat hij ziet. Hij vindt het heel fijn om te weten waar hij aan toe is. Ook het beloningssysteem gebruiken we en vindt hij zelf ook fijn.

Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren